Pretraži

STIGLA NOVA OPCIJA: Na Facebook-u možete da odmorite od obaveštenja, evo kako

Hi-Tech
0
Photo:Flickr

Stoga je kompanija dodala novi “Quiet Mode” režim rada, koji u suštini predstavlja tajmer tokom čijeg će se trajanja Facebook aplikacija ustezati od slanja notifikacija korisniku. Korisnik će moći da podesi vremenski okvir tokom koga će tajmer biti aktivan, i u tom periodu korisnik neće dobijati nova obaveštavanja.

Naravno, moguće je pokrenuti samu aplikaciju dok je Quiet Mode aktivan, ali će korisnik čak i tada najpre dobiti podsetnik da je Quiet Mode aktivan, uz mogućnost da ga dodatno podesi ili (de)aktivira.Za sada nove opcije nema na Android uređajima, tako se Facebook verovatno odlučio da je najpre ponudi vlasnicima iOS aparata sa logom nagrižene jabuke.

Postoji mnogo onlajn servisa koji se naprežu do maksimuma ovih dana: Netflix, TikTok i YouTube su čak otišli dotle da su degradirali podrazumevani kvalitet videa, kako bi se izborili sa drastičnim povećanjem saobraćaja.

Facebook je takođe doživeo povećanje saobraćaja, ne samo na svom glavnom servisu, odnosno društvenoj mreži, već i u Facebook Messenger, Instagram i WhatsApp aplikacijama, budući da korisnici žele da ostanu na vezi sa dragim osobama, prijateljima i kolegama.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech