Pretraži

SELFI REVOLUCIJA: Ovo je prva rotirajuća kamera na svetu i uskoro može biti vaša (VIDEO)

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Kompanija Samsung predstavila je Galaxy A80 telefon sa brojnim inovacijama, među kojima se posebno ističe prva, revolucionarna rotirajuća kamera. 

——————– Sponsored ——————–


Zahvaljujući njoj, prvi put je moguće snimati selfije u istom kvalitetu u kom se snimaju fotografije zadnjom kamerom – potpuno logično, pošto se upravo sistem zadnjih kamera uz rotiranje na prednji deo i koristi za snimanje selfija.

S prvom rotirajućom kamerom, sa Samsung Galaxy A80 pametnim telefonom moguće je snimati svet oko sebe. Tri kamere automatski se pojavljuju sa zadnje strane telefona i rotiraju kada korisnici odaberu selfi program rada na aplikaciji za kameru. 

Inovativni mehanizam za kameru pruža fenomenalno iskustvo korišćenja trostruke kamere sa istim objektivom visoke rezolucije napred i pozadi, bez žrtvovanja kvaliteta.Sa glavnom kamerom od 48 MP, dobijaju se živopisne slike i danju i noću. 


3D dubinska kamera uređaja Galaxy A80 nudi Live Focus video zapise, skenirajući predmete kako bi odredila mere i dubinu. Takođe, Galaxy A80 stiže sa ultraširokim objektivom koji obuhvata isti ugao kao i ljudsko oko.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech