Pretraži

Poznato kada stižu nove verzije „Cyberpunk 2077“ i „The Witcher 3“

Hi-Tech
0
Screenshot: Youtube/Game Clips And Tips

Izdavač-programer je rekao da će veliko ažuriranje biti na svim platforma, i da će za "Cyberpunk 2077" stići za PlayStation 5 i Xbox Series X.

Sledeće veliko ažuriranje ove igre i njegove nove verzije za konzole stići će u prvom kvartalu sledeće godine, rekao je Adam Kicinski, predsednik i zajednički izvršni direktor CD Projekt’s.

Screenshot: Youtube/JuiceHead

Screenshot: Youtube/JuiceHead

 

"Cyberpunk 2077" je prvobitno lansiran 10. decembra 2020. godine, ali u neslavno lošem stanju. Sony je na kraju iz PlayStation Store-a uklonio verziju za PlayStation 4, međutim ona je kasnije ponovo vraćena, dok je XBox prodavao igru uz upozorenje da nije u najboljem stanju.Kada je u pitanju ažuriranje nove generacije "The Witcher", koje obećava vizuelne nadogradnje i nove stavke inspirisane Netflix serijom zasnovanom na knjigama Veštica, očekuje se između aprila i juna 2022.

Screenshot: Youtube/xLetalis

Screenshot: Youtube/xLetalis

Inače, CD Projekat uklanjaju mnoge greške u igrici. Programer je prvobitno obećao da će „višestruka ažuriranja i poboljšanja“, uključujući besplatni DLC i ažuriranje konzole sledeće generacije, stići 2021. Zakrpa 1.3 je objavljena u avgustu sa nekim od tih besplatnih DLC-a, u obliku opcija potrage, animacija i dodatni kozmetički proizvodi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech