Pretraži

Offline režim YouTube Music-a je dobio nadogradnju

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Ako ste povećali pretplatu od 10 USD mesečno za YouTube Music, velike su šanse da sada imate pristup novoj funkciji u aplikaciji koja vam omogućava da odaberete da automatski sačuvate pesme koje su nedavno puštane.Nova opcija se može pronaći tako što ćete otići do Settings menija, a zatim otvoriti odeljak „Downloads&storage“. Prekidač „Recently played songs“ nalazi se odmah ispod opcije „Smart downloads“.

Međutim, ova funkcija se razlikuje od mogućnosti pametnog preuzimanja i radi čak i ako je ova druga isključena. Za kontekst, postojeća opcija automatski preuzima do 500 pesama za vas, učenjem vaših navika slušanja.

S druge strane, nova funkcija je dizajnirana da automatski preuzme do 200 vaših nedavno puštanih pesama, kao što je navedeno u opisu funkcije.

Ova vrsta opcije automatskog preuzimanja može biti korisna ako imate naviku da zaboravite da sačuvate pesme koje su svirane u poslednjih sat vremena za oflajn slušanje. Dok YouTube Music već može da stavi u red neke oflajn sadržaje za vas bez potrebe da ga ručno izaberete, aplikacija vam je ranije dozvoljavala samo da sačuvate nedavno reprodukovane naslove dodirom na dugme „palac gore“.

Za sada, izgleda da je opcija dostupna samo na Androidu. Nova funkcija je najavljena kao deo najvažnijih funkcija usluge za februar 2023., gde je navedeno da je uvedena 12. januara.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech