Pretraži

ODLIČNE VESTI ZA KORISNIKE NETFLIXA U SRBIJI! Cene pretplate značajno NIŽE, evo koliko će vas sada koštati mesečno korišćenje ove platforme! 

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

Od ove nedelje, za pristup raznovrsnom sadržaju najpopularnije striming platforme na planeti je potrebno izdvojiti manje novca na mesečnom nivou.Da budemo precizniji, umesto 7,99, 9,99 i 11,99 evra, koliko smo plaćali Basic, Standard i Premium pakete, sada je potrebno izdvojiti 4,99, 7,99 i 9,99 evra za gledanje kvalitetnih filmova i serija.

Kako jeftinija pretplata – Basic with ads – još uvek nije dostupna kod nas, bez obzira na koji paket se odlučite, Netflix vas neće prekidati reklamama, ali pogodnosti koje nudi zavise od sume koju ste voljni da izdvojite.

Dakle, ukoliko vam je bitno da sadržaj gledate u 4K rezoluciji, odnosno ukoliko želite da omogućite istovremeno gledanje na 4 različita uređaja, potrebno je da odaberete Premium paket. Ukoliko, pak, ne posedujete uređaj koji može da reprodukuje filmove i serije iznad Full HD rezolucije ili nemate potrebu da istovremeno koristite više od dva profila, Standard paket je za vas. Najjeftinije rešenje je Basic paket, namenjen onima kojima ne smeta HD rezolucija i koji su sigurni da u isto vreme više od jednog korisnika neće gledati poslednju sezonu serije The Witcher sa Henrijem Kavilom u glavnoj ulozi.

Odluka o spuštanju cena paketa nam je stigla iznenada, a očekujemo da se u nekom momentu, isto desi i za zabranu deljenja lozinki, odnosno naplatu iste.

Netflix je nedavno korisnicima saopštio kako će detektovati deljenje lozinki izvan domaćinstva i kako planira da se bori protiv ove prakse. Naplata dodavanja korisnika koji ne dele istu Wi-Fi mrežu je već počela na određenim tržištima, pa su korisnici iz zemalja kao što su Kanada, Novi Zeland, Portugalija i Španija primorani da za dodatne članove plaćaju između 3,99 i 5,59 evra.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech