Pretraži

OBORENI FACEBOOK I INSTAGRAM! Kada su ove aplikacije prestale da rade zavladala je panika!

Hi-Tech
0
Photo:Flickr

Juče je širom sveta zavldala prava panika među korisnicima društvenih mreža. Funkcije Instagrama, Facebook-a i WhatsApp-a su u isto vreme otkazivale, na šta su konzumenti ovih aplikacija burno reagovali širom sveta. 

——————– Sponsored ——————–

New Feed, lajkovanje, slanje poruka bilo je skoro nemoguće od 16 časova. Problem je prvo uočen u Velikoj Britaniji a potom se proširio i na evropske zemlje. Administratori Facebook-a su se na svojoj oficijalnoj stranici oglasili a kao opravdanje su naveli da je do "pada" društvenih mreža došlo zbog velikog broja korisnika koji su u to vreme pristupili istim i da uveliko rade na otklanjanju problema. 

Na tviteru se odmah proširila dilema o hakovanju ali su ova nagađanja ubrzo demantovana. Ipak, mnogi korisnici ne veruju u zvanične informacije i smatraju da je pad najvećih društvenih mreža na svetu, rezultat digitalnog napada.

Problem je rešen na zadovoljstvo brojnih korisnika širom sveta i od ranog jutra niko ne prijavljuje problem. Mnogi veruju da slede drastične promene na Instaramu i Facebook-u te je usled toga došlo do bagovanja. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech