Pretraži

NOVOST NA WHATS APP-U: Sve što treba da znate o porukama sa tajmerom

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Kad je konačno počeo da živi Dark Mode nakon toliko proba i testiranja, korisnici će se dobrano načekati i u slučaju poruka koje nestaju nakon određenog vremena, koji korisnik, koji ih šalje ima pravo da odredi.

U BETA verziji v2.20.84 Android WhatsApp aplikacije, primećena je opcija, koja omogućava da odabrana poruka automatski nestane iz Inbox sandučeta korisnika, kojem je poslata, nakon zakazanog perioda.Kako nam pokazuje slika ekrana iz DEMO verzije, novi tip poruka imaće ikonicu štoperice, kako bi korisnici znali da se radi o porukama, koje nestaju. Na WhatsApp platformi ove poruke će se zvati Disappearing Messages i korisnicima će na raspolaganju biti različiti periodi vremena, nakon kojeg će poslata poruka biti samouništena, odnosno nakon koliko vremena će nestati. Ove poruke neće biti moguće slikati putem opcije snimanja ekrana i biće zaštićene od prosleđivanja i drugih opcija špijuniranja.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Prema opcijama, koje su trenutno u ponudi, poruka će nestati sama od sebe za sat vremena, jedan dan, više dana, nedelju dana, mesec dana ili jedne godine.

Naravno, postoji i ono ALI… u ovom slučaju je to mogućnost korišćenja samouništavajućih poruka isključivo u okviru grupnih razgovora. To jeste čudno, ali sigurni smo da će WhatsApp, kad prođu uspešni testovi novog oblika poruka – iste omogućiti i u prepiskama jedan na jedan, koje su mnogo prirodnije mesto za ovakvu neku opciju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech