Pretraži

NOVA OPCIJA NA INSTAGRAMU NEKE ĆE OBRADOVATI, A NEKE – RAZOČARATI: Sada možete da objavljujete ono što niste smeli pre javno, ali…

Hi-Tech
0
Foto: Jurgita Vaicikeviciene / Alamy / Alamy / Profimedia

Instagram je uveo novu opciju, ali u zavisnosti od toga da li ste želeli takvu vrstu promene, zavisi i da li će vas ovo obradovati ili ne.

Ukoliko volite da se „šunjate“ po tuđim Instagram profilima onda vam ova stvar sigurno neće dobro doći.

Naime, društvena mreža Instagram uvela je opciju za šerovanje fotografija na feedu za bliske prijatelje.

Donedavno je ova opcija bila moguća samo na storijima, a Instagram je sada korisnicima omogućio da objavljuju i fotografije na feed-u  za takozvane „close friends“, pa dok se jedni raduju što će svoje objave moći da sakriju od pojedinih pratilaca, drugi su razočarani jer postoji mogućnost da osobe čiji sadržaj žele da prate, neće njih odabrati  za „bliske prijatelje“.

Ipak, korisnici ove društvene mreže bruje o još jednom detalju koji je postao dostupan pojavljivanjem nove opcije, a to je da će lajkovi ovih objava biti vidljivi svima koji su na listi „bliskih prijatelja“,  pa ako vas je nekada zanimalo ko se još osim vas nalazi na nečijoj „close friends“ listi, sada ćete to moći i da saznate.

Ono na šta morate obratiti pažnju kada je objavljivanje postova na feed za close friends u pitanju, jeste da vodite računa da slučajno ne objavite javno nešto što ste želeli za bliske prijatelje.

Naime, pre objavljivanja fotografije u delu gde se dodaje lokacija, naići ćete na opciju za biranje da li će objava biti javna ili ipak samo za bliske prijatelje.

Ova opcija nije još uvek dostupna svima, ali očekuje se da će uskoro moći da je koriste svi korisnici ove društvene mreže.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Hi-Tech