Pretraži

NAJJAČI U REGIONU: Dva kanala iz IDJ mreže su najpopularnija na YouTube-u, evo o čemu je reč!

Hi-Tech
0
Photo: IDJTV

Social Blade je veb sajt koji prati i analizira statistike društvenih mreža, a najčešće se koristi za izučavanje YouTube-a. Osim toga, Social Blade daje podatke za Twitch, Instagram, Twitter i Facebook.

——————– Sponsored ——————–

Zbog precizne statistike mediji često koriste ovaj sajt kako bi imali bolji uvid u korišćenje društvenih mreža, ali je veoma korisan i ljudima koji se profesionalno bave istraživanjima socijalnih platformi.

Ovaj sajt je nedavno objavio listu najpopularnijih YouTube kanala po državama, a u top 10 za Srbiju su se našla čak dva iz IDJ mreže.Na drugom mestu se našao kanal IDJVideos.TV sa preko tri miliona sabskrajbera i ukupnim brojem od skoro pet milijarda pregleda. Zanimljivo je što prvi kanal nije sa našeg govornog područja što znači da je IDJVideos.TV najpopularniji srpski YouTube kanal.

Na šestom mestu se našao kanal IDJKids sa 612 hiljada sabskrajbera i skoro pola milijarde pregleda što ga čini najpopularnijim srpskim dečjim YouTube kanalom. Ono što je zanimljivo jeste da je najgledaniji video u IDJ produkciji objavljen upravo na ovom kanalu, a to su "Pilići" sa preko 125 miliona pregleda.

Photo: socialblade.com

Photo: socialblade.com

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech