Pretraži

Korisnici TikTok-a uskoro će moći na novi način da istaknu svoje video zapise

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

Kao deo programa TikTok za programere, kratka video platforma je najavila novu funkciju pod nazivom Profile Kit, koja omogućava kreatorima da lako pokažu do šest TikTok video snimaka van platforme.Za početak, korisnici će moći da integrišu svoje TikTok profile sa Linktree-om, koji već služi kao odredišna stranica za TikTok kreatore da dele društvene veze i kontakt informacije.

Tiktok video snimci postaju viralni van aplikacije

Korisnici će moći da istaknu svoje najnovije ili najpopularnije klipove ili video snimke koje žele da se pojave na njihovom Linktree-u. Gledaoci će, u međuvremenu, moći da igraju TikToks ​​izvorno u Linktree-u bez napuštanja aplikacije. Imati TikToks ​​uživo van platforme, a da se i dalje povezujete sa profilom kreatora, dobro je i za TikTok – ponovo postavljeni video snimci redovno postaju viralni na drugim mestima, a publika koja posećuje stranice Linktree autora će u suštini dobiti pregled onoga što je na TikTok-u.

Screenshot: Youtube/ ABC News

Screenshot: Youtube/ ABC News

 

Predstavljanje vašeg najpopularnijeg TikToka na stranici Linktree moglo bi da deluje kao rezime za kreatore koji žele da unesu ponude brendova ili povećaju svoj profil zahvaljujući svom TikTok uspehu. Nova integracija Linktree-a najavljena je na TikTok-ovom zabavnom i reklamnom događaju, gde je kompanija takođe predstavila ažuriranja svog tržišta za kreatore, koje povezuje kreatore sadržaja sa brendovima koji traže uticajne partnere.

Ranije ovog meseca, javnost je dobila retko uvid u finansije TikTok matične kompanije BiteDance dok ona nastavlja da se zalaže za rast.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech