Pretraži

KORISNI HEKOVI: Google pretraga sa navodnicima će pokazivati gde pronaći ključne reči

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

Ranije su korisnici morali da se kreću na veb stranici da bi pronašli relevantne ključne reči. Sada, Google je to učinio još boljim tako što je prikazao gde će korisnici pronaći ove tačne reči u linku.Korisnici će sada videti mali isečak ispod linka rezultata pretrage koji prikazuje tačan termin koji traže. Ovi isečci će ih direktno odvesti do traženog termina na veb stranici. Ponekad je navedena pretraga dostupna u datom sadržaju na veb stranici, ali nije lako vidljiva.

Ovo ažuriranje će ispraviti taj problem. Google je pojasnio da se citirani termini neće pojaviti u isečcima veb stranice ako se pojavljuju samo u naslovnim linkovima ili URL-ovima veb stranice. Pored toga, korisnici neće videti sva pominjanja u fragmentu ako postoji više od jednog citiranog termina i oni su previše udaljeni.

Korisnici uglavnom vide podebljano spominjanje na desktopu, ali nećete moći da ga vidite za specijalizovane rezultate pretrage kao što su pretrage slika ili video okviri. U takvim slučajevima, moraćete da koristite funkciju „Find“ da biste potražili relevantne ključne reči.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech