Pretraži

JOŠ JEDNA PROMENA NA TWITTERU: Nova opcija obradovala mnoge, ali biće dostupna samo pojedinim korisnicima!

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

Korisnici platforme u SAD-u koji su pretplaćeni na uslugu Twitter Blue zbog potvrde autentičnosti moći će pisati objave koje sadrže do 4000 karaktera, što je 10 puta više nego što je inače dopušteno po tvitu.– Treba vam više od 280 znakova da se izrazite? Znamo da mnogi od vas to priželjkuju. Koliko god volimo dobre niti razgovora, ponekad jednostavno želite napisati sve u jednoj objavi. Razumemo vas i zato uvodimo duže tvitove – objavili su na računu Twitter Blue.

Iako korisnici koji nisu pretplaćeni na Twitter Blue ne mogu objavljivati tvitove duže od 280 znakova, oni mogu videti objave onih koji to mogu – moraju samo kliknuti na "vidi više" kako bi pregledali ceo tvit. Korisnici mogu i odgovoriti na duži tvit, retvitati ga ili citirati bez obzira na to jesu li pretplatnici na Twitter Blue.

Usluga takođe uključuje mogućnost objavljivanja dužih video zapisa, mogućnost poništavanja tvita odmah nakon objave te, za pretplatnike u određenim zemljama, mogućnost editovanja tvitova.

Međutim, samo nekoliko sati nakon uvođenja usluge, na stranici Twitter Blue objavili su da ona "nekima ne radi kako je bilo očekivano" i da rade "na rešavanju problema". Mask je kasnije objavio da se "suočava s više unutrašnjih i spoljašnjih problema" te da bi sve "trebalo da proradi do kraja dana".

Inače, ovo nije prvi put da su na Twitteru povećali dopušten broj znakova po objavi. Trenutno ograničenje od 280 karaktera uvedeno je 2017., čime je zamenjeno prethodno ograničenje od 140 karaktera.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech