Pretraži

Iphone će uzdrmati Android!

Hi-Tech
0
Screenshot: Youtube/BalkanTech

Prema procenama analitičara novi iPhone SE bi mogao da dovede do toga da čak 1,4 milijarde Android korisnika pređe na iPhone, a zbog toga što se radi o budžetskom modelu koji bi trebalo da košta oko 300 evra.

Kompanija je iPhone SE 2020 predstavila pre dve godine, a prema novim glasinama sledeći SE bi mogao da se pojavi oko osmog marta.Iako kompanija naslednika još nije potvrdila, provereni analitičari veruju da novi Iphone SE 2022 stiže i da bi mogao da košta manje od prethodnog modela. Drugi pak tvrde da će Apple zadržati staru cenu, pa ostaje da se vidi ko je u pravu.

Govorka se i da bi novi iPhone SE mogao da se zove iPhone SE+ 5G, a to ime ukazuje da stiže s 5G podrškom.

Tu su i poboljšane kamere, te A15 Bionic čipset s Qualcomm Snapdragon X60 5G modemom koji se koristi i u trenutno najjačoj seriji Iphone 13. Jasno je da dolazi s određenim poboljšanjima u odnosu na prethodnika, ali se ne očekuju velike promene kada je dizajn u pitanju, što znači da bi mogao da se pojavi kao nešto što podseća na iPhone 8 iz 2017. godine. Tvrdi se i da Touch ID ostaje, ali će se na na novom SE telefonu naći i IP67 sertifikat, Face ID sa podrškom za nošenje maske, te iOS 15.4. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech