Pretraži

Instagram ima skrivenu opciju koja pokazuje ko vas je ignorisao

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Skrivenu stranicu treba malo bolje potražiti, ali ćete na kraju otkriti ko vas je odbio na Instagramu.

Sve češće je Instagram privatan – da bi se izbegla znatiželjna "njuškala". Ali to znači da ste verovatno morali da pošaljete nekoliko zahteva za praćenje Instagram naloga.

Verovatno ste zaboravili na njih nakon nekoliko dana. Srećom, Instagram vam omogućava da vidite sve zahteve za prijateljstvo koje ste poslali, a na koje nije niste dobili odgovor.

Moguće je da primalac jednostavno ne koristi Instagram mnogo, pa nije video vaš zahtev. Naravno, moguće je i da vas je primalac ignorisao.U svakom slučaju, možete otkazati ove dugo zanemarene zahteve za praćenje. Ili ga možete ostaviti u nadi da će jednog dana biti prihvaćen.

Ova lista je skrivena duboko u Instagram postavkama. Prvo idite na svoj profil, dodirnite meni, a zatim izaberite Podešavanja (Settings). Zatim dodirnite Sigurnost (Security), a onda idite u Pristup podacima (Access Data).

Skrolujte nadole i potražite odeljak Veze (Connections section). Odatle dodirnite Trenutni zahtevi za praćenje (Current Follow Requests). Ovo će otkriti sve vaše zahteve za praćenje na čekanju koji nisu odobreni.

Da biste ih opozvali, idite na svaki pojedinačni profil i ručno otkažite zahtev.

Imajte na umu da ovo funkcioniše samo na mobilnim uređajima – ne i na računarima.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech