Pretraži

FANOVI ODUŠEVLJENI: Hari Poter i tajna igre Valheim

Hi-Tech
0
Screenshot: Youtube

Danas je broj igrača daleko veći (preko šest miliona), a sa popularnošću obično stižu i brojne zanimljivosti, a to posebno važi za igre u kojima može da se gradi. Ukoliko neki sadržaj podržava graditeljske veštine, skoro je sasvim sigurno da će neko, na primer, odlučiti da napravi Millennium Falcon, pa je i Valheim tri nedelje od objave doživeo svoju verziju. Slavni kosmički brod iz Ratova zvezda dobio je rustičnu varijantu koja odgovara igri sa Vikinzima. Brod je dobio ime Millennium Longboat, a najviše zadivljuje unutrašnjost koja je mapirana od slavne pilotske kabine do centralnog hodnika. Brod će za sada ostati na zemlji, ali bi uskoro možda mogao i da poleti, jer je u ovako popularnim igrama sve moguće.

Ovo nije jedini igrač koji je odlučio da demonstrira veštinu građenja impresivnog skloništa, pa se na Redditu nedavno pojavila informacija o igraču koji je sagradio Hogwarts. Građevina je, kako se tvrdi, verna kopija zamka iz popularne franšize o mladom čarobnjaku. Ostali igrači odmah prepoznaju o kojoj se građevini radi, budući da je tu i Hagridova koliba, Grand Hall, čak i teren za Quidditch.

Mnogo je onih koji su zadivljeni građevinskim poduhvatima koji su u igri procvetali u rekordnom roku, pa se pretpostavlja da nas uskoro očekuju i nova iznenađenja.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech