Pretraži

BOLJI, ATRAKTIVNIJI, SAVREMENIJI: IDJTV.com sada u potpuno novom izdanju!

Hi-Tech
0
Foto: IDJTV

Portal IDJTV.COM već dugi niz godina donosi najvrelije i najekskluzivnije priče iz sveta muzike, domaćeg i stranog showbizz-a, kao i najnovije emisije o zvezdama sa našeg muzičkog, influence i Youtube neba.

 

Kako bismo svojim vernim čitaocima pružili više kvalitetnog sadržaja, veći izbor tema, ali i bolji vizuelni doživljaj, a samim tim i poboljšano iskustvo čitalaca, odlučili smo se na važan korak – redizajn portala.

Pre stupanja u ovaj proces detaljno smo istražili šta je ono što naše čitaoce, čije mišljenje nam je od ključnog značaja, najviše interesuje i šta je ono što možemo da uradimo kako bismo poboljšali korisničko iskustvo i pružili sve neophodne informacije, uz što jednostavniju navigaciju kroz sajt.

Uvažavajući mišljenje naših vernih čitalaca i prateći nove trendove u svetu digitalnih medija, došli smo do idealnog vizuelnog rešenja, propraćenog pažljivo odabranim rubrikama koje smo kreirali uzimajući u obzir interesovanja naše publike kada su u pitanju vesti iz sveta muzike, showbizz-a i lifestyle-a.

Novi portal se otvara brzo i lako, pregledan je i jednostavan za korišćenje, a uz napredne opcije pretraživanja i olakšan pristup svim rubrikama, moguće je lakše locirati traženi sadržaj – kako na desktop, tako i na mobile verziji.

Redizajnirani portal IDJTV sadrži integrisan TV i radio stream putem kog je omogućeno gledanje IDJ televizijskog i radijskog programa, ali i video sadržaja putem kojih će naši posetioci biti u prilici da isprate sve najnovije emisije u produkciji IDJTV-a, među kojima je i popularno muzičko takmičenje IDJShow.

 

IDJTV je i dalje tvoja doza muzike i showbizz-a – ovog puta u poboljšanom, savremenijem i atraktivnijem izdanju!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech