Pretraži

APLIKACIJA SAMA PREPOZNAJE JEZIK I PREVODI GA: Google translate instant kamera pomaže korisnicima u svim mogućim situacijama

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

Google translate instant kamera sada može prevesti više od 100 jezika, a ono što posebno olakšava upotrebu nove opcije je to što engleski ne mora biti jedan od jezika koji se koristi za prevođenje.

——————– Sponsored ——————–

To znači da korisnici mogu direktno prevesti tekst sa francuskog na hindi ili obratno. Google je dodao podršku za 60 novih jezika: hindi, malajski, tajlandski, vijetnamski i arapski.

Najveće unapređenje je to što Google sada koristi Neural Machine Translation (NMT) i na taj način smanjuje mogućnost nastanka greške za čak 85%.

Ažurirana verzija aplikacije automatski otkriva koji je jezik u pitanju i prevodi ga, što je veoma korisno ukoliko putujete u višejezične zemlje. Funkcija kamere je odlična i za prevođenje menija i znakova na ulici sa kojima se susrećete. 

Ukoliko ne razumete kakve specijalitete vam nudi konobar u restoranu, uzmite meni, uslikajte ga i dobićete detaljan i tačan prevod.

Google translate instant kamera je toliko precizna, da će vam značajno olakšati sporazumevanje sa strancima u svim mogućim situacijama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech