Pretraži

Žena u restoranu ga je nazvala debelim: Zbog njegove osvete aplaudira mu ceo internet (FOTO)

Fun
0
Photo: Facebook/Frederico Hill

Frederiko Hil je nedavno doživeo neprijatnost u restoranu brze hrane, a kada je na Fejsbuku podelio šta mu se desilo mnogi su se oduševili njegovim potezom.

——————– Sponsored ——————–

Frederiko je stajao u redu za porudžbine, a iza njega je bila žena sa detetom koje je htelo da jede piletinu i sve vreme je plakalo. Ona je detetu pripretila da ako pojede više od jednog komada, biće "debeo kao čika ispred njih". To je mladića naljutilo, ali je ubrzo smislio kako da se osveti.

– Pitao sam prodavca je li ta izložena piletina sva koja im je preostala, na šta je rekao da jeste i da se sledeća tura tek peče. Rekao sam mu da želim da kupim sve što je ostalo pa sam polako s njima u ruci otišao sa kase – piše Frederiko u svojoj objavi.– Kada je žena s detetom došla na red, radnik joj je objasnio kako više nema piletine te da će morati da sačeka još 30 minuta dok ne bude gotova. Njeno dete nije prestajalo da plače. Ona me samo pogledala i namrštila se, ja sam joj pokazao srednji prst i otišao kući – ispričao je mladić i na kraju priznao da je sada bez novca, ali da je izraz na njihovim licima bio neprocjenjiv.

Njegova priča je oduševila je mnogobrojne korisnike društvenih mreža koju su na njegov potez imali samo reči hvale.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Fun