Pretraži

POSTAĆE RODITELJI: Gej pingvini iz Berlina usvojili jaje (VIDEO)

Fun
0
Photo: pixabay.com

Dva mužjaka pingvina u zoo vrtu u Berlinu se od jula brinu o napuštenom jajetu, nakon duge želje da postanu roditelji. Skiper i Ping su istopolni par koji su nekoliko puta pokušavali da dobiju mladunče tako što su ležali na ribi i kamenju prema kojima su se ponašali kao da su jaje.

——————– Sponsored ——————–


Nakon mnogo pokušaja, ovaj par je dobio da se stara o napuštenom jajetu jedne ženke, a zaposleni sve vreme prate šta se dešava i kako se ponašaju.

Oni su izjavili da su primetili da su oba pingvina tačno znala kako treba da se ponašaju od kako su dobili jaje i da ga ljubomorno čuvaju od ostalnih pingvina. Oni se ponašaju kao uzorni roditelji koji se smenjuju da bi grejali jaje držeći ga na nogama ispod kože stomaka.Upravnici Zoo vrta su se odlučili na ovaj potez nakon što su primetili da ženka nema interesovanja za svoja jaja i da ih je napusila, a Zoo vrt nije dobio mladunče pingvina od 2002. godine.

Gej pingvini i jednog i drugog pola nisu ništa novo, a mogu se naći i u divljini i u zatočeništvu. Istopolni parovi se mogu naći i u Zoo vrtu u Londonu, a u Irskoj ih je bilo čak osam.

Zaposlene jedino brine što je znaju da li je jaje oplođeno, a ako jeste trebalo bi da se izlegne početkom septembra.

https://youtube.com/watch?v=CESqMEOTTuI

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Fun