Pretraži

„IMAM 60 GODINA I SEKSI SAM“: Bog humora na rođendan objavio urnebesan snimak

Fun
0
Screenshot: Youtube/The Hollywood Reporter

Holivudski glumac i omiljeni komičar poznat je po svom šaljivom ponašanju, pa nije propustio priliku da fanove zasmeje novim snimkom na njegov 60. rođendan.

Naime, on je na videu koji je podelio na Tviteru pozirao je kao krezubi čovek, te je glasom starijeg čoveka šaljivo rekao:

  • Imam 60 godina i seksi sam! A večeras jedem krem kukuruz i proceđene breskve. Moj rođendan! Uuuu! Ja sam star, ali sam zlatan! Volim vas sve – rekao je Keri.

 

Obožavaoci su brzo podelili svoje oduševljenje na njegovoj objavi, a istovremeno su ostavili rođendanske želje. Komičar Džo Gato, čestitao mu je divan dan rečima.

  • Srećan rođendan Džime. Hvala na decenijama smeha i inspiracije – napisao je on, a nadovezao se američki jutjuber Kian Louli.

Podsećamo, Džim ima bogatu filmsku karijeru, a briljirao je u filmovima "The Mask", "How the Grinch Stole Christmas", "The Cable Guy", Liar Liar", "Dumb & Dumber", "The Truman Show", kao i u mnogim drugim.

Keri je inače rođen u Torontu, Kanadi. Njegova majka Ketlin je bila domaćica a otac, Persi Keri muzičar i računovođa.Od malih nogu obožavao je komediju i da zasmejava ukućane. Učiteljice su mu posle nastave dopuštale da izvodi svoje nastupe kako bi odobrovoljio učenike.

Njegove poznate ekspresije lica stekao je vežbajući pred ogledalom, a kada je u pitanju obrazovanje, on je pohađao katoličku osnovnu školu. U Burlingtonu je pohađao srednju školu koju je napustio, te počeo ozbiljno da se bavi komedijom.

Keri je bio oženjen dva puta. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Fun