Pretraži

SKUPOCENA TORBA OPČINILA JE SVET: Za nju postoji duga lista čekanja, a ova Srpkinja je imala sreću da dođe do nje i odmah se pohvalila! (FOTO)

Fashion
0
Sofija milosevic torba hermes
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Torba koja je opčinila sve žene sveta je najpopularniji komad koji postoji u svetu mode, a doći do nje je jako teško.

Hermes ima svoje radnje svuda širom sveta, a žene neretko kupuju razne komade ovog brenda, samo da bi se našle na počasnoj listi kupovine njihovih određenih torbi.

U svetu džetseta vlada pomama za Hermes “Kelly“ torbom do koje je jako teško doći, a žene žele da je imaju po svaku cenu.

Dokaz da su žene opčinjene ovom torbom je taj da nekada ne biraju način da dođu do nje, pa se neretko odlučuju i za kopiju torbe, međutim, u tom slučaju za poznate dame postoji „opasnost“ da će završiti na internet stranici koja redovno objavljuje žene iz javnog sveta koje nose fejk komade.

 

Nije tajna da se dosta Srpkinja našlo na toj stranici, baš zbog toga, jer su pokušale da budu deo džetseta na pogrešan način.

Sam proces kupovine pomenute Hermes torbe je jako kompleksan, a na internetu postoji dosta informacija kako se može doći do nje jednim i jedinim putem.

Naravno, pre svega moramo znati da postoje razni modeli Hermes torbi, te zbog toga ljudi redovno mešaju “Birkin“ i “Kelly“, ali je razlika očigledna, a svakako je do oba modela podjednako teško doći.

Da bi se kupila čuvena torba, pre svega mora da se izgradi jak odnos sa samim brendom, što znači da neko ko bi želeo tu torbu da poseduje, mora redovno da kupuje u njihovoj radnji.

Hermes proizvodi ograničenu količinu “Kelly“ torbi te je nije moguće kupiti na licu mesta, već postoji lista čekanja, gde kada torba bude napravljena i dostavljena kupac bude obavešten.

Cifra Hermes torbi je vrtoglava, pa se ni sma torba ne može videti tako često u javnosti, jer se cene “Kelly“ torbi kreću od 20 hiljada dolara pa naviše, naravno sve zavisi od materijala, boje i drugih pojedinosti.

Prema tome, ako se odlučite za limitiranu kolekciju, koja je pritom izrađena od kože, sigurno cena neće biti ispod 30 hiljada dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Jedna Srpkinja je uspela da dođe na tu famoznu listu i pazari torbu za kojom sve žene ovog sveta lude, a u pitanju je manekenka Sofija Milošević.

Ona je na svom Instagram storiju pokazala svojim pratiocima kadrove iz radnje “Hermes“, a potom se i pohvalila da je pazarila “Kelly“ torbu.

Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Na storiju se našla i fotografija na kojoj je napisala:“Srećna sam što sam dobila torbu koja je bila na mojoj listi želja jako dugo“, nakon čega je postavila i fotografiju torbe i napisala “Zdravo Kelly“.

Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Model Kelly torbe koji je Sofija pazarila je Hermes Noir Black GHW Epsom Mini Kelly II 20 cm, a cena ove torbe varira od 8 do 35 hiljada dolara.

Sofija je veliki obožavalac skupih brendova, a sada je dopunila svoju kolekciju sa još jednom skupocenom torbom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Fashion