Pretraži

SAVRŠENA ŠMINKA ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ: Hejli Biber predstavila trend koji ćemo obožavati ove praznične sezone (VIDEO)

Beauty
1
HEJLI BIBER
Foto: Instagram printscreen/haileybieber

„Manje je više“ izgleda da je moto Hejli Biber ovih dana, a njena šminka koju možete iskoristi za novogodišnje veče je oduševila sve.

Dokaz  da na licu ne morate da imate hiljadu boja i komplikovanu rutinu kako biste dobili makeup look koji može da se nosi za različite prilike, pa čak i za Novu godinu, upravo je šminka Hejli Biber. Ona je ovu svoju rutinu predstavila kao savršenu za praznike.

Hejli Biber je genralno teško videti sa šarenom i „ludom“ šminkom, pa ni ova noć neće biti izuzetak. Ona je poznata kao neko ko voli minimalizam, jednostavnost i prirodnu šminku. Ukoliko ste i vi ljubitelj ovakvog načina šminkanja, onda će vam make up look koji je predstavila Hejli biti prava stvar za praznične proslave i sigurno ćete želeti da ga isprobate.

Ona je istakla da je, kada je imala 16 godina, učestvovala u predstavi „Krcko Oraščić“, i tom prilikom je bila jedna od vila, koja se zvala Sugar Plum. Ona se prisetila da je i tada imala sličnu šminku na licu, a sada je samo napravila 2023. godina verziju.

 

@haileybieberwhen I was 16 I was the Sugar Plum Fairy in the Nutcracker.. this is my 2023 version of that makeup. My go to vibe for the holiday season! 🍬✨♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) – Ian Post

Ovaj način šmnikanja je izazvao mnogobrojne komentare i ubrzo je proglašen trendom. Ovom načinu šminkanja fanovi su dali naziv „Sugar Plum Fairy Makeup“.

Ono što posebno ističe ovaj makeup je da je dodala dosta rumenila, ne samo na obraze već i na kapke. Na oči je stavila puno šljokica, pa je pored svega na licu nacrtala pege.

Iako je u pitanju praznična šminka, usne su joj u nude nijansi. Ona je ovde pokazala kako ona šminka usne i ono što je možda razlikuje od drugih je jedan njen trik. Ona olovku za usta utapka i izblenda prstom.

Krajnji rezultat izgleda veoma lepo i nije ga teško rekreirati. Osim što je savršen za praznike, njega možete iskoristiti i za svakodnevnu šminku kada idete na kafu, dejt ili bilo koju drugu priliku. Nije prenapadan, a ni previše svečan, tako da nema sumnje da će ovaj način šminkanja postati pravi trend.

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Beauty