Pretraži

ZVEZDE IM PREDVIĐAJU KRAH VEZE: Ova tri znaka Zodijaka očekuje kriza u ljubavi

Astro
0
Photo: Pixabay.com

Sve u ulasku Marsa u Vodoliju navodi nas da verujemo da nas ovaj tranzit vodi ka emocionalnoom izražavanju, individualnosti i impulsivnosti.

Mars je planeta motivacije i strasti, takođe je planeta koja nas inspiriše da verujemo u sebe i da ne posustajemo pred neslaganjem ili razlikama u mišljenjima. Jedan od razloga zašto se veze raspadaju tokom ovog tranzita je taj što jedna ili obe uključene osobe počinju da se osećaju snažno same i manje žele da budu par, piše Luftika.rs.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Ovo je rizičan period za mnoge i pred nas postavlja pitanje zašto uopšte ostajemo u vezama. Dakle, pripremite se za raskid i budite spremni da preuzmete odgovornost. Ponekad je raskid prava stvar – samo to moramo prihvatiti.

Određeni Zodijaci ovo već osećaju:

Blizanci

Kada izađete iz veze, ni vi ni vaš partner nećete biti iznenašđeni. Vi i vaš uskoro bivši ćete imati duboke, ozbiljne razgovore, koji će dovesti do ideje da se raziđete na prijateljski način.

I dok ovi mirovni pregovori mogu da traju još neko vreme pre nego što se išta suštinski dogodi, ulazak Marsa u Vodoliju može biti samo ključni sastojak u ubrzavanju procesa.

Ponekad je ova vrsta intervencije upravo ono što je problematičnom paru potrebno da bi se stvari pokrenule. Vreme je, mirno je i oboje ste sada spremni da okončate toksičnu vezu.

Škorpija

Nikada niste imali problema da razmišljate van okvira, a kada dođete na mesto gde Mars u Vodoliji vlada vašim neposrednim svetom, nećete propustiti priliku da uzburkate strasti.U vašoj vezi — ili u onome što je od nje ostalo — oboje se osećate kao da ste došli u ćorsokak: stvari jednostavno nisu tako dobre kao što su nekada bile i čini se da ste samo vi spremni da uradite nešto povodom toga.

Ne volite da gubite vreme i u ovom trenutku osećate da veza u kojoj ste trenutno usisava i uzurpira dragocene minute vašeg vremena na zemlji — minute, sate, nedelje i godine koje nikada nećete dobiti nazad. Vreme je…

Ribe

Poslednja stvar koju ste ikada hteli da doživite je raskid veze u kojoj ste trenutno, jer osoba koju ćete ostaviti je osoba koju ne samo da volite do smrti, već je neko sa kim ste očekivali da ćete živeti ceo život.

Ipak, stvari nisu ispale kao bajkovita romansa na koju ste računali, a sada, ako je ne prekinete, zaglavićete u vezi koja je pukla po svim šavovima.

Vi se čak ni ne svađate; samo ste dosadili jedno drugom do bola i to počinje da vam ide na živce oboma. Mars u Vodoliji vam daje do znanja da je u redu da raskinete.

Niste potpisali ugovor koji insistira na vašem nedostatku sreće; a ipak, to je sve što trenutno imate. Vreme je za prelomite…

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro