Pretraži

ZAMISLITE ŽELJU: Ovo su magični dani u septembru!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ples Venere i Jupitera ukazuje na pozitivnu energiju, obilje i ispunjenje želja. Jupiter, kojeg s pravom nazivaju planetom obilja, tokom celog septembra druži se sa predstavnicima vatrenih znakova Zodijaka (Ovan, Lav i Strelac) i vazdušnih (Blizanci, Vodolija), a sreću će doneti i onima koji su rođeni u sledećim dekadama bilo koje godine:  • od 21. do 30. marta
  • od 21. do 31. maja
  • od 23. jula do 1. avgusta
  • od 23. novembra do 1. decembra
  • od 21. do 30. januara

Astrolozi ističu da će se u sudbini ovih ljudi dogoditi dobre promene. Može se promeniti njihov status, moguće je poznanstvo, možda čak i ljubav, otvoriće se prilika da postanu mudriji i popularniji u određenim krugovima. Sa aspektima Jupitera prema Suncu dolazi do šansi da se ispune želje, da dobijete ono o čemu ste sanjali.

Venera, planeta lepote i ljubavi, od 5. septembra prelazi u znak Device i pomoći će da se ispune težnje predstavnika elementa zemlje (Bika, Devica i Jarca) i vodenih znakova (Rak, Škorpija). Takođe, moguće su promene u ličnom shvatanju sebe, podizanje samopouzdanja i svesti o vlastitoj lepoti, piše Sensa.rs.

Kada je najpovoljniji period da zamislite želju:

9. septembra rastući Mesec u Ribama najbolje ispunjava želje u meditativnom stanju. U takvim danima naša podsvest usmerava tok energija na realizaciju naših planova. Ali važno je da se dobro naspavate, smanjite stres i pokušate da budete pozitivni.

13. i 14. septembra – Mesec u Biku može doneti zaslužene nagrade. Pišite dnevnik, zapišite svoje želje na male šarene papiriće i napravite mapu želja. Takođe, možete napisati prijatne i lepe stvari koje očekujete, ili vam se trenutno depšavaju, i tako privučete energiju ispunjenja. Uran – planeta čuda – biće u vezi sa Mesecom, pa se dobro vraća dobrim poput bumeranga.

19. septembar je još jedan moćan dan za ispunjenje želja. Mesec se nalazi u Raku i spreman je da osvetli svaku vašu želju. Vizualizujte, zamislite svoju želkju nekoliko puta u danu, i u glavi napravite plan koje korake za ispunjenje treba da napravite.

29. septembra, Mesec je u Škorpiji, Venera prelazi u sopstveni znak Vaga, odnosno raduje se povratku kući. Ovo je dobar trenutak za ljubavna sanjarenja. Maštajte, probudite romantične varnice, ali nemojte izguviti tlo pod nogama.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro