Pretraži

ZA OVA TRI ZNAKA MART ĆE BITI NAJSREĆNIJI MESEC U 2023: Pred njima su romantični trenuci i brojne prilike za napredak u karijeri

Astro
0
sreća, par, horoskop, astro, leto, more
Foto: WALTER ZERLA / ImageSource / Profimedia

Prema mišljenju astrologa, mart će biti najsrećniji mesec u 2023. godini za ova tri horoskopska znaka.Strelac

Strelac će imati srećan niz u martu jer će Saturn biti u Ribama i Strelac može da koristi energiju ove planete. Ovo će biti vreme da sledite put do svoje sudbine i preduzmete korake koji su vam potrebni da je ispunite. Vreme je da u martu otkrijete i istražite svoju pravu svrhu.

Jarac

Mart je najsrećniji mesec za Jarčeve u 2023. godini. To je zato što će Pluton konačno napustiti Jarca u martu dopuštajući rođenima u ovom znaku da se osećaju opuštenije i slobodnije. Moguće je da su se do ovog meseca Jarčevi verovatno osećali pomalo nervozno. Međutim, u martu će taj teret biti skinut, pa će biti puno opušteniji.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Vodolija

Vodolijama su najsrećniji meseci u 2023. godini februar i mart iz dva razloga: Venera će ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će konačno napustiti Vodoliju i ući u Ribe. Moguće je da će ove planetarne promene doneti veliki preokret za Vodolije. Sav naporan rad proteklih nekoliko godina doći će kraju, dopuštajući Vodoliji da se oseća manje ograničeno. U ovim mesecima mogući su romantični udvarači, prilike za karijeru i putovanja koja će vam postati dostupna u ovom periodu, čak i ako se ostvare tek nešto kasnije tokom godine.

Ipak, prema rečima astrologa, horoskopski znak koji će se u martu suočiti s izazovima su Ribe. Saturn će ograničiti sposobnost Riba da idu s tokom. Međutim, mart neće biti loš jer će vam njegovi izazovi omogućiti da naučite neke lekcije koje vas mogu dovesti do života kakav ste oduvek želeli.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro