Pretraži

Za ova 4 znaka novembar i decembar biće posebno uspešni

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovaj je period posebno povoljan za Device, Blizance i Vodolije.Venera takođe nastavlja direktno sve do kraja decembra, pa će Bik, Vaga i Ribe imati puno vitalne energije, inspiracije i motivacije.

Prelaskom u znak Jarca 10. decembra, Venera će mnogima doneti veliki uspeh u postizanju ciljeva, a u tome će naročito biti uspešni Bikovi, Vage i Ribe, piše Sensa.

S druge strane, Mars kreće retrogradno 30. oktobra, što će Škorpijama i Jarcima doneti agresivnost.

Za razliku od ovih znakova, Bik, Rak i Vaga neće imati problema tokom retro perioda Marsa, čak će se uspeti da oslobode opterećujućih misli i situacija, piše Sensa.rs.

Krajem godine Uran postaje retrogradan, ali to neće pokvariti planove Škorpijama, Jarcima i Vodolijama. Ovi znakovi će uspeti da reše i najveće poteškoće.

Moćan Jupiter 20. decembra prelazi u znak Ovna. Ovaj tranzit će nam otvoriti nova vrata, nove perspektive i svetliju budućnost. Mnogi će uspeti da reše nesuglasice i nesporazume za drugima, pravne i finansijske probleme.

Na osnovu analize kretanja planeta do kraja godine, astrolozi su zaključili da će najviše sreće, uspeha i novih mogućnosti imati Bik, Vaga, Vodolija i Ribe.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro