Pretraži

VREME JE ZA ROMANTIKU: Evo šta nam donosi Venera u Raku

Astro
0
Photo: pixabay.com

Do 27. juna Venera poprima oznake Raka i traži nežnost, romantiku, osećaj pripadnosti. Ljubav je dom. Ljubavje porodica, zagrljaj, toplina, brižnost, saosećanje, piše astrolog Julijana Oremović, a prenosi Sensa.

Podrži me.

Oseti me.

Prihvati me.U narednim danima pod njenim uticajem razvijaju se samo one priče i odnosi koji nam pružaju osećaj doma, pripadnosti i sigurnosti. Voljenje je moguće tek kada se osećamo sigurno. Postojanje poverenja je nužno za prepuštanje odnosu. Svaka greška, pretnja podstiču nas da se zavučemo ispod oklopa i izbegnemo suočavanje.

Puno toga se doživljavamo lično, pa polako dok ne razlučite je li to vaša priča ili nije. Snažne emocionalne reakcije traže vreme da se probave, a tek potom smo spremni za delovanje. Intuicija je jako naglašena, interakcije sa drugima stvaraju senzacije koje možemo osetiti u telu i tako bolje shvatiti jesu one dobre za nas ili je pametnije držati se po strani. 

Novi susreti i kontakti događaju se u domu, u mestu gde smo rođeni, na obali. I koliko god da ova Venera voli nežno i predano, toliko je i nekad teško dokučiva, pa i neuhvatljiva. Razlog tome je oprez, pa i strah. Samo me nemoj povrediti i izdati. Bol mi je preteška…

Moguć je uticaj roditelja na brak ili vezu. Isto tako češće nas privlače partneri koji nas podsećaju na roditeljsku figuru ili oni koji nam mogu baciti novo svetlo na neka iskustva iz prošlosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro