Pretraži

VOLE DA JE SVE PO NJIHOVOM: Ovi horoskopski znakovi su najrazmaženiji!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Svaki horoskopski znak ima svoje karkaterne osobine, određen mane i vrline, a astroolozi otkrivaju da se tri znaka izdvajaju po razmaženosti. To su znakovi vatrenog temperamenta, u životu žele sve onako kako su zamislili, a teško prihvataju kritike drugih, piše Sensa.

Ovi znakovi Zodijaka žele da u životu sve funkcioniše na njihov način, a kada se to ne dogodi počinju da pokazuju svoju negativnu stranu, bes i impulsivne emocije. Zbog toga imaju problema u mnogim odnosima, naročito partnerskim i prijateljskim.

Evo koja 3 horoskopska znaka su najrazmaženija:

Lav

Predstavnici ovog znaka često imaju problem sa visokim egom, ali su u dubini duše uglavnom nesigurni i preosetljivi. Lavovi se često ponašaju kao da svi treba da ih služe i rade ono što oni žele. Teško prihvataju mišljenje koje je drugačije od njihovog. Vole da troše na sebe i nikada neće ugroziti svoje potrebe zbog drugih. Ukoliko stvari krenu naopako, mogu se koristiti i manipulativnim tehnikama.Blizanci

Mogu s eponašati kao mala deca kojima je stalno potrebna pažnja. Blizanci vešto menjaju lica i prilagođavaju se datoj situaciji. Očekuju da pokupe sve zasluge, ali ne i da se najviše potrude. Takođe, lako upadnu u nevolju, ali očekuju od drugih da ih iz nje izvuku i reše probleme. Mogu biti ljubomorni na bliske ljude.

Škorpija

Tajanstveni znak kojem je najvažnije da bude superiorni lider i da uvek bude u centru pažnje. Fokusiraju se na svoja postignuća, ali ako im se neko suprotstavi ili ih kritikuje, skloni su histeriji i svađi. Često žele da se nametnu kao moćniji od drugih, ali na taj način samo ističu svoju nesigurnost. Puno toga im zavisi od raspoloženja.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro