Pretraži

VLADAVINA VODOLIJE DONOSI NEPOVOLJAN PERIOD ZA OVA TRI ZNAKA: Pred njima su svađe, finansijski problemi i velike promene! 

Astro
0
Photo: pixabay.com

Počela je 20. januara i trajaće do 19. februara, a ovaj znak je poznat po svojoj buntovničkoj naravi. Takođe, ovaj period može da donese mnoge promene i potpuno drugačije početke. Iako će uticati na sve znakove, tri će posebno biti pogođena. Lav

Vladavina Vodolije može biti vrlo naporna za Lavove. Imaće osećaj da ne mogu da stanu, neki planovi bi mogli da se izjalove u poslednjem trenutku, a na poslovnom planu mogu da se pojave poteškoće. Horoskop Lavovima savetuje da se čuvaju naglih i ishitrenih reakcija, jer će im u ovom periodu trebati malo da ugroze odnos s bliskim osobama. Što se privatnog života tiče, Lavovi će biti skloniji ljubomori nego inače, zbog čega su mogući sukobi s partnerom, piše Story.hr. 

Devica

Device su prilično snalažljive u svakoj situaciji u kojoj se nađu. Međutim, ovaj period može dosta da ih optereti, zbog čega će im biti teško da završe sve obaveze. Promene se događaju na porodičnom planu, pa horoskop predviđa da će mnoge Device slobodno vreme žrtvovati za svoje najdraže. Savetuje se da se čuvaju stresa, ali da ne bacaju novac. Mogući su neplanirani izdaci.

Bik

Bikovima se savetuje da posebnu pažnju posvete poslovnim i finansijskim poslovima, iako će na privatnom planu biti zadovoljni. Umor je neizbežan zbog gomile obaveza, a stres nagomilan zbog finansijskih okolnosti koje se čine nestabilnim. Horoskop vam savetuje da do 19. februara budete oprezni, ali i da ne nasedate na prazna obećanja na poslovnom planu.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro