Pretraži

VIKEND HOROSKOP: Strelčevi, čekaju vas velike promene, lavovima na pomolu ljubav

Astro
0
Photo: pixabay.com

Stigao je novi horoskop za vikend od 19. do 22. novembra 2021. godine, piše Sensa.rs.

Ovan

Pun Mesec i pomračenje Meseca stavljaju vaše finansije pod mikroskop, tako da možete lako da pregledate šta funkcioniše, a šta ne. Ovo je vaša prilika da se pozabavite dugogodišnjim problemima i napravite neophodne promene. Umesto da se ljutite, iskoristite energiju iz sukoba između meseca i vaše vladajuće planete, Marsa, da napravite plan akcije koji će vas odvesti tamo gde želite da budete.

Bik

Između punog Meseca u vašem znaku i pomračenja Meseca, vaš osećaj sebe, ko ste i kako hodate svetom podložan je istraživanju i reviziji. Mesec u Blizancima u subotu se sukobljava sa vašom vladajućom planetom, Venerom, povećavajući vašu osetljivost i kreativnost. Trigon Meseca sa Jupiterom u nedelju mogao bi da donese finansijski blagoslov.Blizanci

Ako je vaš san ispunjen ludim ciljevima i velikim uvidima u petak uveče. Pun Mesec u Biku i pomračenje Meseca prolaze kroz vašu dvanaestu kuću snova i duhovnosti. Potisnute podsvesne misli će verovatno biti otkrivene ovog vikenda, dajući vam priliku da ih promenite. Mesec u Blizancima donosi dašak udobnosti i sveže energije.

Rak

Pun Mesec u Biku i pomračenje u vašoj jedanaestoj kući pomaže da ispitate da određena prijateljstva i odnose. Svaka veza koju imate ili vas podiže ili vuče dole, tako da je važno da unapredite svoje odnose i uvide o njima s vremena na vreme. Kada Mesec pređe u Blizance donosi nam snove i uvide.

Lav

Vašu karijeru, uspeh i priznanje ističe pun Mesec u znaku Bika i pomračenje Meseca u petak. Ne potiskujte osećanja i ne skrivajte probleme. Zasucite rukave u vašem profesionalnom životu i fokusirajte se na stavri koje treba da se promene. Budite spremni da se pozabavite njima. Mesec u Blizancima koji osvetljava ostatak vikenda donosi zabavnu i ljubavnu vezu sa nekim od prijatelja.

Devica

Budite spremni da ispitate svoj odnos sa obrazovanjem i vašim stavovima. Mesec u znaku Bika i pomračenje Meseca prolaze kroz vašu devetu kuću. Biće vam data prilika da promenite bilo šta što vas ograničava u životu t, sputava vas ili vas drži zaglavljenim. Mesec u Blizancima osvetljava vaš sektor karijere, a sekstil između vaše vladajuće planete, Merkura i Plutona nagoveštava dobar uvid i moćnu transformaciju.Vaga

Problemi oko intimnosti, vaše sposobnosti da se duboko povežete sa drugima i zajedničkih resursa biće teme na koje će se fokusirati pomračenje punog Meseca u Biku, prolazi kroz vašu osmu kuću. Mogguće je da nećete uspeti da postignete sve što ste zamislili. Mesec u Blizancima koji sledi poziva vas da se igrate i zabavite u subotu i nedelju.

Škorpija

Nema skrivanja ili ignorisanja pitanja vezanih za vezu jer pun Mesec u Biku osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva. Ovo je prilika da postanete svesni svega što vas sprečava da imate kvalitet veze za kojim čeznete. Sekstil između Plutona, vaše vladajuće planete, i Merkura omogućava uvid, svest i duboku transformaciju.

Strelac

Budite spremni da napravite važne promene u načinu na koji brinete o sebi, uključujući svoje zdravlje i način života. Mesec u Biku i pomračenje Meseca osvetljavaju vašu šestu kuću, stavljajući vaše navike, dobre i loše, na pregled. Mesec u Blizancima osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva, dok vas u nedelju trigon sa vašom vladajućom planetom, Jupiterom, približava vašoj voljenoj osobi.Jarac

Kreativnost i strast su na nišanu punog Meseca u Biku i pomračenja Meseca dok prelaze vašu petu kuću. Takođe ćete imati priliku da preispitate svoja osećanja i pristup romansi i ljubavi. Budite spremni da napravite neophodne promene znajući da će poboljšati ovu oblast vašeg života. Mesec u Blizancima koji sledi osvetljava brigu o sebi, zdravlje i način života.

Vodolija

Dom i porodica su u centru pažnje u petak dok pun Mesec u Biku i pomračenje Meseca prolaze kroz vašu četvrtu kuću. Budite spremni da se pozabavite stvarima koje treba promeniti da bi ceo vaš život napredovao. Mesec u Blizancima koji sledi osvetljava vašu petu kuću strasti i kreativnosti u subotu i nedelju.

Ribe

Pun Mesec u Bikuosvetljavaju komunikaciju, vezu i zajednicu dok prolazi kroz vašu treću kuću. Ne možete, a da ne primetite stvari koje zahtevaju vašu pažnju i promene koje morate napraviti da biste napredovali. Mesec u Blizancima u subotu i nedelju osvetljava dom i porodicu, što donosi vikend pun zadovoljstva i lepih emocija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro