Pretraži

VERUJTE SVOJOJ INTUICIJI: Evo šta nam donosi kvadrat Sunca i Neptuna do kraja meseca!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Kvadrat Sunca i Neptuna događa se dva puta u godini, a ovoga puta dogodiće se između dva pomračenja i mnoštvo retrogradnih uticaja, piše Lovesensa.

Energija Neptuna je "vodena", nežna i kreativna. Pomaže nam da probudimo racionalno u sebi i da snove postepeno pretvaramo u realnost.

Neptun nas podstiče da posmatramo život drugačijim očima, odnosno kroz šesto čulo. Podseća nas da je u životu važno i ono što nije jasno vidljivo,a itekako utiče na našu karmu i sudbinu.

Ova planeta simbol je visoke svesti i bezuslovne ljubav. Donosi nam predivnu energiju i podseća nas sa je od našeg tela i izgleda mnogo važnije da li smo ostavili čist i uredan prostor u svojoj duši.Neptun nam pokazuje da je vreme jedna velika iluzija, i da ne postoji pravi trenutak da nešto započnete ili završite, već reagujte ODMAH, onako kako vas vodi intuicija.

Ova sanjalačka energija idealna je za intuitivne aktivnosti, kreativan posao, istraživanje dubina svesti. Ovo će naročito pozitivno uticati na karijeru kroz logične i praktične odluke.

Dok nas Neptun pokriva velom snova, oduprećemo se jendnoj toksičnoj navici, a to je osuđivanje.

Sada moramo biti u stanju da uzmemo u obzir opipljivo, a to postaje teško kada je energija Neptuna snažna.

Odložite donošenje konkretnih odluka i presuda, jer uz prisustvo Neptuna ne otkrivaju se sve janse informacije.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Energija Neptuna ponekad je poput hodanja kroz mrak. Morate polako koračati, morate se kretati oprezno, jer ako to ne učinite, možete izgubiti put.

Uz sve retrogradne faze i energije pomračenja, ovaj period je važno poveriti se svojoj intuiciji. Ako nešto osetite da nije kako treba, verujte da vas intuicija na nešto upozorava.

Neptunova energija takođe može izazvati želju za bekstvom od stvarnosti i isključenjem iz ove zemaljske dimenzije.

Sve u svemu, iskoristite energiju ovog perioda da proširite svoju intuiciju, da radite na kreativnim projektima i da dosegnete istinsku ljubav.

Provedite vreme meditirajući i povezujući se sa svojim duhom. Dajte svojoj duši priliku da govori i pitajte je šta joj treba. Posvetite se njenom čišćenju i negovanju.

Ova energija će se osećati se do kraja juna i neće se ponoviti sve do 9. decembra 2020. godine.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro