Pretraži

VENERA U JARCU DONOSI LJUBAV: Ova tri horoskopska znača čeka susret sa srodnom dušom

Astro
0
Photo: pixabay.com

Venera, čarobnica ljubavi, planeta harmonije, prosperiteta i lepote, do 18. novembra boraviće u inteligentnom i zabavnom znaku Jarca, piše Sensa.rs.

Ovo je jedan zanimljiv astrološki fenomen je podstiče ljude da prodube romantične odnose preuzimajući nove obaveze i preuzimajući odgovornost za njihovo ispunjavanje. Više niste samo u svetu mašte, već i realnosti. Pravite savršen balans između snova i sadašnjosti, što i pomaže da se neki veliki snovi i ostvare.

Međutim, mnogi se tokom Venere u Jarcu mogu suočiti sa istinom koja neće biti tako laka, posebno na polju partnerskih odnosa. Moguće je da ćete shvatiti kako partner i vi niste jedno za drugo, otkrićete da su neka očekivanja izneverena, a mnogi će razumeti da ih partner ne ceni i ne razume dovoljno. Ipak, neki parovi imaće priliku da obnove vezu, a astrolozi ističu da svi ono koji pokušavaju da reše ljubavne probleme tokom Venere u Jarcu i posvete se jendo drugom maksimalno, mogu imati svetlu budućnost.Period Venere u Jarcu označavaju i sjajne avanture, hobiji, sloboda. Prelazite granice, a nešto neočekivano može se dogoditi, posebno u ljubavi. Astrolozi ističu da su 3 horoskopska znaka najveći srećnici Venere u Jarcu. Za zemaljske znakove Bika, Device i Jarca, kao i za osobe sa ascendentom ili ličnim planetama u ovim znacima, period do 18. novembra biće najbolji u ljubavnom smislu.

Oni koji su u dugim vezama uspeće da poboljšaju odnos sa partnerom i povrate bliskost. Sreća neće izostaviti ni Bikove, Device i Jarčeve koji su potrazi za svojom srodnom dušom i mogu se nadati značajnom susretu. Možda će to biti na neočekivanom mestu, ili u neočekivano vreme, ali vi ćete odmah osetiti varnice i tu energiju. Taj magični spoj duša, crvenu nit koja povezuje i koju nije tako lako pšrekinuti.

Vodeni znaci Rak, Škorpija i Ribe će verovatno želeti da obnove stare veze i dožive zaboravljena uzbuđenja. Vazdušni znaci Blizanci, Vaga i Vodolija počeće da dokazuju međusobnu ljubav materijalnim stvarima. S tim u vezi, morate biti razumno pažljivi i stalno pratiti stanje vašeg budžeta, kako ne biste napravili velike troškove i povećali rizik od dugova. Vatreni znaci Ovan, Lav i Strelac imaju sve šanse da šarmom i predanošću osvoje srca suprotnog pola, ali je važno da budete oprezni sa obećanjima kako kasnije ne biste požalili zbog vlasstitog preterivanja i hvalisanja.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro