Pretraži

VELIKI HOROSKOP ZA JESEN 2021: Blizanci, očekuju vas velike promene! Škorpije, ubraćete plodove svog rada!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovakav stav mnogi će usvojiti na polju karijere, ljubavi, a želja da se sve sredi i bude jednostavno sa sobom povlači i mnoge promene. Početak jesni biće izuzetno miran, ali kada Venera i Mars u nastavku ovog godišnjeg doba počnu da nas testiraju, mogući su konflikti, piše Sensa.

Na poslu mnoge znakove Zodijaka mogu očekivati dobre okolnosti, jer ćete biti kreativni, imaćete nove ideje, a realizaciji novih projekata posvetićete veliku pažnju. Za mnoge će to biti i sjajna prilika da se poboljšaju finansije. Idealno je vreme da i svoj hobi pretvorite u izvor stabilnih prihoda.

Kraj jeseni i početak zime stavljaju u prvi plan lične odnose. Imaćete energije da poboljšate porodične i prijateljske odnose, ali ovo je period kome najviše treba da se raduju usamljena srca. Zvezde pred zimske večeri mogu doneti jedna romantičan i iznenašujući sukob – da li će to biti vaša prava srodna duša, otkrićete već na prvi pogled.

Ovan

Jesen vam na početku neće doneti onoliko radosti koliko ste mislili. Moguće je da će sve kasniti i mnogi planovi će se odložiti. Nemojte se obeshrabriti, jer ćete već u oktobru moći postići visoke ciljeve radeći uobičajenim tempom. Oslonite se na pratnera, porodicu, kolege i prijatelje jer vam mogu pomoći u ispunjenju ambicija. U poređenju sa letom, ljubav vam donosi harmoniju, zabavu i lakoću. Imaćete i dobar odnos sa autoritetima na poslu. Jesen donosi priliku da proširite mnoge sfere inteesovanja i napravite nešto veliko. Pitanje za vas je – Koliko ste spremni da radite na sebi?

Bik

Najveće greške napravićete ove jeseni ako previše žurite. Obratite više pažnje na analizu učinjenih grešaka i pokušajte da ih ne ponavljate u budućnosti. Na polu emocija Bikovi će biti slabi, ali kada naiđu oluje, utehi i rešenja najpre ćete pronaći kod voljenih. Uz njihovu pomoć, možete se ponovo probuditi optimizam u sebi. Ne plašite se da postanete zatičenik iluzija. Jesen će vam zaista ponuditi mnoga prijatna iznenađenja, uključujući napredovanje u karijeri, početak nove veze, a možda čak i venčanje.

Blizanci

Očekuje vas puno događaja i odgovornosti, pa jesen za vas baš i neće biti opuštajuća. Očekuju se velike promene na svim poljima, ali one najznačajnije biće u ljubavi. Mnogi će u vezi ili braku obnoviti bliskost i podignu odnos sa partnerom na viši nivo. Rešili ste sve stare nedoumice i dileme, a sada ljubav počinje da se razvija, od malog korena do raskošne krošnje emocija. Strasti će biti pojačane, kao i želja za romantikom, a usamljeni Blizanci imaće priliku da upoznaju svoju sudbinu. Slučajno poznanstvo može rezultirati jakim prijateljstvomkoje se može pretvoriti u divnu romansu.

Rak

Jesen počinje nepredvidivim događajima i sa važnim promenama. Da biste kroz ovaj perod prošli sa što manje stresa i sa minimalnim gubicima, Rakovi moraju pokazati izdržljivost, gvozdenu volju i u svemu biti vođeni glasom razuma. Preuzmite odgovornost, sada je trenutak da pokažete svoje sposobnosti i zrelost. Da biste umanjili rizik od negativnih posledica svega što se dešava, ciljajte na sigurno i ne rizikujete. Ako se dovoljno potrudite, negativna situacija preko noći se može preokrenuti u blagostanje.

Lav

Lavovi ne bi trebalo da očekuju od drugih da im ulepšaju život ili da preuzmu njihove odgovornosti. Vaše je da unesete nove boje u svet i samo vi to zapravo možete i učiniti. Budite spremni na promene koje će se dogoditi u krugu prijatelja. Moguće je da ćete na jesen 2021. godine prestati da komunicirate sa onim ljudima koje ste do nedavno smatrali bliskim. Ne brinite, neko vredniji i ko više zaslužuje vaše prijateljstvo zauzeće njihovo mesto. Ne plašite se inovacija koje dolaze sa hladnim vremenom. Prihvatite ih i radite na sopstvenoj transformaciji. Obratite više pažnje na svoju fizičku i duhovnu transformaciju.Devica

Jesen 2021. biće za Devicu čarobna. Ovo godišenje doba inspirisaće vas da se promenite. Konkretno, želja za poboljšanjem ličnog života i za predah od posla biće sve izraženija. Slušajte glas svog srca, pokušajte da ostvarite sve svoje želje. Zaslužujete odlazak na odmor, ne fokusirate se samo na svoju karijeru, kao što je to bilo ranije, već na unutrašnju harmoniju i pronalaženje srodne duše. Ako ne možete odložiti radne projekte za kasnije, nemojte biti tužni. Možete ih lako dovršiti kasnije i dobiti pristojnu nagradu za svoj rad. Do kraja jeseni može vas očekivati iznenađujuće dobar iznos novca na računu. Postoji i mogućnost povećanja.

Vaga

Vage prati atmosfera optimizma. Sve što se dogodi doneće vam pozitivne emocije. Ovo se takođe odnosi na pitanja srca. Romantična veza će se početi da se transformiše na bolje. Ovo je posebno važno za one koji dugo pokušavaju da izgrade ozbiljnu, stabilnu vezu. Pozitivna promena može inspirisati Vagu da napravi važan korak – venčanje. Najviše ćete se fokusirati na porodicu i ljubav, ali nemojte zanemariti ni razvoj karijere.

Škorpija

Tokom jeseni 2021. godine Škorpije će konačno dobiti plodove svog rada. I ovo nije samo pohvala šefa, univerzalno priznanje, već i dobra novčana nagrada. Ipak, u ovom periodu pažljivo trošite novac ii organizujte svoj budžet. Jesen ne donosi idealno vreme za investicije. Razmislite o tome kako najbolje rasporediti budžet, kako možete smanjiti rashode i kako možete efikasno povećati kapital. Izračunajte svoju zaradu, uštedite novac. Da biste to uradili, dovoljno je da ne trošite novac na stvari koje vam nisu zaista potrebne. Ozbiljnost i odgovornost važne su ove jeseni. Ukoliko se fokusirate na uštedu, kasnije možete stvoriti i puno više.

Strelac

Strelčevi imaju priliku da tokom jeseni sretnu srodnu dušu, ali ostanite pažljivi i razmislite kome dajete svoje srce. Mnogi Strelčevi mogu učiniti suprotno, stvoriti idelanu sliku partnera u glavi i propustiti dobre prilike. Bez idealizacije! Najvažnije je da vam neko, za početak, izgleda iskreno i otvoreno. Ne plašite se jakih osećanja i činjenice da se romantični odnosi mogu brzo razvijati. Negujte ih i, da biste ih sačuvali, svedite na najmanju meru napade ljubomore. U vašoj je moći da vezu sa svojom srodnom dušom učinite harmoničnom, zasnovanom na potpunom poverenju i razumevanju.

Jarac

Pred vama je intezivna i dinamična jesen. Kiša i niske temperature nikako vam neće prijatei, pa će mnogi biti loše raspoloženi i melanholični. Očekuju vas i izazovne situacije u kojima nećete lako donositi odluke. Da biste preživeli težak period sa minimalnim gubicima, budite jaki duhom, potražite podršku od voljenih kada je to potrebno. Skladni odnosi sa partnerom i rođacima biće ključ sreće za jesen 2021. godine. Preporučuje se putovanje u drugu zemlju.

Vodolija

Vodoliju očekuje nepovoljan period. Sa početkom hladnog vremena moraće mnogo da se potrudi, naporno radi, traži nove mogućnosti za ostvarenje svojih ambicija. I sve to u pozadini ogromnih promena u ljubavi. Odnosi sa srodnom dušom počeće da se menjaju na gore. Koren problema biće preterana ljubomora, sukobi zbog svakodnevnih teškoća. Ne sedite skrštenih ruku – u vašoj je moći da popravite sve. Ključ za pronalaženje harmonije u ljubavi je iskren razgovor, ali i promena okruženja. Prijao bi vam odmor sa partnerom, jer kada ostanete sami, izolovani od svakodnevne trke, lakše ćete pronaći zajednički jezik.

Ribe

Ribe početkom jeseni gube nadu u ljubavi, ali zvezde će ih brzo iznenaditi. U ovom trenutku će se na horizontu pojaviti osoba koja može izazvati pozitivne emocije u vama. Ako želite da sretnete osobu koja vam se dopada, onda izlazite, zabavljajte se, družite se. Ne odustajte od mogućnosti da prisustvujete zabavnim događajima i izlazite sa prijateljima. Odmah ćete u gomili prepoznati pravu osobu za sebe. Od nesigurnosti do harmonične ljubavi – jesen će Ribama doneti najlepše promene.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro