Pretraži

VELIKE PROMENE U LJUBAVI: Venera ulazi u Vagu, evo šta vas čeka

Astro
0
Photo: pixabay.com

Venera se u znaku Vage zrači svojim najboljim osobinama jer se tu dobro oseća, stoga je na nama da iskoristimo to razdoblje najbolje što možemo, piše astrolog Julijana Oremović, a prenosi Sensa.

Imamo priliku ne samo poboljšati svoje odnose, već i svoju poziciju u njima. Vreme je za saradnju sa drugima jer nam upravo od drugih dolaze prilike koje nas motivišu, suočavaju sa onim od čega želimo pobeći, podstiču nas da se pokrenemo, pomažu nam.

Jačaće potreba za ljubavlju i prisnošću sa onima koje volimo. Usamljeni su u prilici obogati svoj društveni, ali i ljubavni život, ostvariti novo poznanstvo, možda i promeniti svoj ljubavni status tako što će započeti novi odnos.

Oni u vezi ili braku u prilici su pronaći nove načine zbližavanja sa partnerom. Ono što želite dobiti od njega, prvo pružite. Pokažite partneru šta vam treba. Sarađujte, razgovarajte, odvojite vreme za vaš odnos. Umesto da se fokusirate na nedostatke svog odnosa, pogledajte u sve one dobre i lepe stvari. Sigurno ih ima.

Šta još očekivati od ovog uticaja?

Lepota. Sve što je vezano uz lepotu i ulepšavanje sada je dobro preduzimati. Priuštite sebi neki tretman, kupite sebi nešto što dugo želite, očistite i ulepšajte svoj stambeni prostor. Primetite lepotu u svetu koji vas okružuje, divljenje budi naše srce.

Sklad i ravnoteža. Želimo uskladiti, uravnotežiti, dovesti stvari u stanje mirovanja i uživanja. Neprihvatljiv nam je bezobrazluk. Spremnije sarađujemo i ostvarujemo kompromise.

Neodlučnost. Malo bi, malo ne bi, pa ne zna što će, pa od svega odustane. Dilema je jedna od osobina ove Venere u Vagi. Pokušajte biti odlučniji. Ako izaberete jednu opciju, ne znači da drugu gubite.

Zavođenje. Divno vreme za zavođenje. Pokušajte zavesti sami sebe svojim vrlinama i lepotama, a potom osobu koja vas zanima. Samo pazite da zavođenje nije samoj sebi svrha.

Udruživanje i odnosi. Možemo se udružiti sa drugima radi bržeg ili kvalitetnijeg ostvarenja zacrtanog cilja. Zasnivanje novog poslovnog ili ljubavnog partnerstvo češće se odvija dok je Venera u Vagi.

Zdravlje. Idealno vreme za negu kože. Pripazite na donji deo leđa, mokraću i bubrege.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro