Pretraži

VEČERAS STIŽE MLAD MESEC U DEVICI: Dolazi period velikih promena, najveći uticaj će osetiti 4 znaka Zodijaka

Astro
0
Foto: Unsplash/Benjamin Voros

Mlad Mesec je dobar period ra različite početke, ali pošto je Merkur – vladajuća planeta Device – i dalje retrogradan, prvo ćete morati da se pozabavite ispravljanjem grešaka iz prošlosti ili bar uviđanjem šta je ono što vas je sputavalo.Period mladog Meseca je suptilnije iskusvo od period punog Meseca, ali je jednako moćan i predstavlja početak novog poglavlja.

Situacije i iskustva koje se pojavljuju tokom dana mladog Meseca su veoma značajne i otkrivaju nam prilike koje su spremne da ih osvojimo, piše Blic Žena.

Ovo su dani kada ćete dobiti šansu da sredite stvari koje su vas opterećivale, donoseći vam sreću baš kada je to potrebno.

Zapamtite, ovo je poslednji mlad Mesec pre nego što u oktobru započne sezona pomračenja, pa iskoristite priliku da manifestujete nešto lepo.

Predstojeći mlad Mesec u Devici bi za sledeća 4 znaka mogao da donese značajnu prekretnicu u životu.

BLIZANCI

Ovaj mlad Mesec pogađa vašu četvrtu kuću ličnih i stvari vezanih za dom, tamo gde ste najranjiviji. Ovo je sjajno vreme da pozovete goste u svoj prostor, osvežite ga, renovirate ili prosto napravite zabavu kako biste se osetili posebno i lepo u svom domu.

Usredsredite se na to da budete u blizini ljudi zbog kojih se osećate prijatno, sredite svoj životni prostor ili pokušajte da rešiti neku porodičnu dramu zbog koje se ne osećate prijatno.

Photo: Pixabay/5688709

Photo: Pixabay/5688709

 

Ovo su dani kada ćete se verovatno prepustiti nostalgiji. Stvari će se pokrenuti posle 23. septembra, kada ćete pronaći zadovoljstvo u neki strastvenim trenucima.

Nemojte se plašiti da napravite prvi korak u nekom romantičnom odnosu – čeka vas sjajno vreme za zabavu i flertovanje. Takođe, ukoliko se bavite kreativnim poslom, ovo će biti veoma dobar period.

DEVICA

Merkur vas je početkom septembra terao da pogledate unutar sebe i da se pozabavaite samoanalizom, a takođe je možda doneo neke zbunjujuće situacije i generalno jedno životno usporavanje.

Možda ste čak osetili i svojevrsnu krizu identiteta. No, sve to bi trebalo vrlo brzo da prođe, a na horizontu se vide avanture, osećaj samapouzdanje i vere u vaše lične poduhvate.

Takođe, očekujte jasne životne uvide koji menjaju perspektivu i ostavljaju vas otvorenim za uzbudljive mogućnosti ili duhovna otkrića.

Ovo je vreme kada treba da poželite i fokusirate se na jednu posebnu želju! Poslednji dani septembra za Device biće orijentisani na finansijka pitanja – možda ćete dobiti ideju kako da usmerite novac, povećate svoj prihod ili ćete jednostavno poraditi na planu štednje.

U svakom slučaju, to je trenutak kada ćete poželeti da preuzmete kontrolu nad svojom finansijskom situacijom.

STRELAC

Imaćete puno inspiracije i energije kada je reč o pohodu na vaše ambicije i ciljeve. Budite strpljivi – vi imate dodir kralja Mide, sve što dotaknete ovog meseca pretvara se u zlato!

Mlad Mesec u Devici idealan je trenutak da Strelac napravi neke korake u unapređenju karijere o kome već dugo mašta.

Potrudite se da se ne izgubite u maštovitim fantazijama, već se fokusirajte na praktične načine koji mogu da vas dovedu do uspeha. Vaši projekti i poslovni planovi bi trebalo da urode plodom.

Takođe, bićete vrlo inspirisani da radite timske projekte ili da sarađaujete sa prijateljima i poznanicama na nekom hobiju ili novoj poslovnoj ideji. Ovo su dani kada ćete biti motivisani da okupljate ljudei i uživate u ludom provodu.

RIBE

Ako ste u vezi, moguće je da su neki stari problemi i trzavice ponovo isplivali na površinu, te da ste bili prinuđeni da se ponovo pozabavite njima.

Ako drama još nije gotovo, razmislite o svojim rečima pre nego što ih izgovorite i pokušajte da ne shvatate isuviše lično ono što se vama kaže.

Ipak, mlad Mesec će polako, ali sigurno raščistiti dramu i uneti svež vazduh u odnose Device. Takođe, on označava idealan trenutak da okrenete novi list sa partnerom ili napravite važan korak sa nekim novim.

Ipak, buditeo oprezni da se ne zanosite iluzornim osećanjima ili isforsiranim fantazijama. Stojite sa obe noge čvrsto na zemlji!

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro