Pretraži

VEČERAS JE PUN MESEC: Očekuju nas turbulentne promene na ovim poljima!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Večeras, 13. oktobra pojavljuje se pun mesec u Ovnu, koji  sa sobom donosi velike promene za sve znakove Zodijaka. Očekuju nas veliki izazovi i životne prekretnice, koje će uticati na budućnost. Pun mesec u Ovnu vrtoglavo će uticati na polje karijere, ali i ljubavi. Turbulentan period donosi sve ono o čemu smo dugo maštali, a ujedno i ono čega smo se plašili – suočićemo se sa svojim potajnim željama, ambicijama, uspesima i neuspesima. 

——————– Sponsored ——————–

U nastavku saznajte šta sve donosi pun mesec u Ovnu i na šta treba posebno da obratite pažnju.

Pun mesec u Ovnu doneće ogromne životne istine u ovom periodu. Promene koje će stupiti na snagu biće velike i mnogi horoskopski znakovi će se naći u neizbežnoj situaciji da odreaguju i učine pravi korak koji će biti važan za ostatak godine, piše Mogujatosama.rs. Ova faza donosi preokrete, koji će na kraju imati pozitivan uspeh, ma koliko izgledali teško i turbulentno.13. oktobra pun Mesec ulazi u znak Ovna i sa sobom donosi period u kome se donose važne odluke. Za Ovnove važi da su stabilni, brzo odlučuju i reaguju, sigurni su u sebe, i često prvo urade nešto, pa tek zastanu da razmisle. Takođe, burno reaguju i kad nešto zacrtaju – nema toga što će ih zaustaviti! Mnogi znakovi Zodijaka naći će se u situaciji da moraju da odlučuju o stvarima poput selidbe, biranja između dva partnera, o ostanaku ili promeni posla. Izazovi u ovom periodu su važni za budućnost, ali koliko god da izgledaju drastično, na kraju će se sve završiti kako treba.

Ovnove karakteriše to što uvek tragaju za istinom i za jasnim odgovorima, što znači da će u ovom periodu da se iskristališu stvari koje su u vama budile sumnju. Neće biti vremena za odlaganje obaveza, i za izbegavanje odgovora, sve se dešava- sad i odmah!

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Pun Mesec u Ovnu sada je u kombinaciji sa Plutonom, koji donosi promenu raspoloženja. Mnogi znaci će se osećati nemoćno pred promenama koje dolaze, ali uskoro će i osetiti nalet pokretačke energije. Bitno je fokusirati se na ono najbolje, kako negativne misle ne bi preovladale.

Što se tiče ljubavi, ovaj period je idealan za rešavanje starih problema. Parovi koji su imali nerešene sukobe, sada će jasno uvideti sve prednosti i mane svog odnosa. Pogodno vreme za ljubavne odnose trajaće do 27. oktobra i do tada treba pokazati emocije i strasti koje su bile skrivene. 

Pun mesec u oktobru donosi i promene na polju finansija i posla. Sada je pravi trenutak za biranje karijere, za napredovanje i za preusmeravanje. Znakovi Zodijaka suočiće se sa svojim željama, pa je moguće i napuštanje posla i započinjanje novog. Takođe, pogodan je momenat za osnivanje posla i sopstvenog biznisa.

Pun Mesec u Ovnu podstaćiće vas da reagujete i da odlučujete! Možda će vam se činiti da je sve došlo brzo i da niste na to spremni, ali upravo u ovom mesecu, sve ono što ste dugo priželjkivali – jednostavno se ostvaruje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro