Pretraži

VEČERAS JE MLAD MESEC: Donosi nam mnogo srećnih okolnosti!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ciklus Mladog Meseca u Vagi je dobro vreme da se posvetite ličnim ciljevima i pravo vreme za uspostavljanje ravnoteže. Vreme je za nove početke, stoga se rešite svega što vas je sprečavalo da idete napred. Počnite iznova, neka prošlost ostane u prošlosti. Izađite iz svoje zone komfora i doživite nešto novo i divlje.

——————– Sponsored ——————–

Nadolazeći Mesec 28. septembra donosi nam mnogo srećnih okolnosti. Tu su uticaji fiksne zvezde Zaniah i sekstila između Venere i Jupitera. Postoji i mali uticaj Urana na mlad Mesec. U vašem romantičnom načinu razmišljanja će doći do prilagođavanja, ali to bi mogla biti i želja za traženjem promena i beg od monotonije kojoj ste sami doprineli, piše Atma.Uticaj mladog Meseca dolazi iz sazvežđa Device. Budući da je ekvinocij bio pre mladog Meseca, većina zvezdanih znakova nije sinhronizovana.

To znači da verovatno nisu u sazvežđu kojem pripadaju. Zvezda Zaniah donosi čast, prefinjenost i čestitost. Uz moć nadolazećeg mladog Meseca, daje interes za obrazovanje, a istovremeno pruža i mogućnost za brak.

Mesec u Vagi pojačava našu želju za harmonijom, a u isto vreme povećava se osećaj za lepotu i estetiku. Vrlo je povoljan period za društvene odnose.

Uz kvinkuns (inkonjunkcija) u Uranu, može se osetiti promena koja ne leži dobro. Ali to zavisi od vaših ograničenja, jer će vam to omogućiti da se prepustite kreativnom samoizražavanju. Ako pronađete nekoga ko ima određenu moć nad vama, onda možete biti sigurni da bi moglo doći do nekih promena u načinu na koji živite.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Ali ipak treba da unesete neke promene u način na koji živite, bez obzira jeste li na to prisiljeni ili to radite svojevoljno.

Ovo je vreme za nove početke, stoga se spremite da se rešite svega što vas je sprečilo da idete napred. Počnite iznova. Započnite novo. Neka prošlost ostane u prošlosti. Izađite iz svoje zone komfora i doživite nešto novo i divlje. To bi moglo doneti dobrodošlu promenu u vašem životu. Nemojte samo da sledite istu monotoniju. Ko zna, možda ćete pronaći nešto vredno!

Sada je Venera u sekstilu s Jupiterom, što je prilično slično efektima koje Zaniah ima na Mesec. Ovo je korisno ako očekujete zabavu i ljubav. To takođe donosi sreću i velikodušnost.

Na vrlo površnom nivou, ovo povećava popularnost, seksualnu privlačnost, vodi do istinske ljubavi i iskrenog prijateljstva. Ali kad neko ide dublje, vidi da se ta sreća odnosi i na pitanja pravnog ili obrazovnog nivoa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro