Pretraži

VAGA – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Prognoza za posao, ljubav i zdravlje

Astro
0
vaga
Foto: ZODIAC / Alamy / Alamy / Profimedia

Godišnji horoskop za 2024. godinu, Vagama najavljuje prisutnost vladara znaka, Venere, koja osvjetljava pregršt prilika za ispunjenje i uspjeh.

POSAO I NOVAC

Pred vama je godina koja zahteva racionalizaciju i strateško razmišljanje. Naginjaćete ravnoteži i trudićete se da je ostvarite u ovom aspektu života. To je izvrstan period za vas jer je dosadašnje iskustvo ispoljilo mnoštvo lekcija koje sada, napokon možete primeniti. Važno je ostati dosledan i kretati se prema ostvarenju cilja.

Prihvatite dobronamerne savete, ali se i sami kvalitetno informišite i nastavite ulagati u vlastito znanje. Nije reč o instinktima, već čvrstim temeljima na kojima treba graditi. Saturn baca svoju senku na vas i ponekad vam otežava finansije, ali vi znate kako je odricanje i zaustavljanje, te analiziranje situacije odgovor na izlazak iz nje. Ne žurite s odlukama i prisetite se kako vaša empatija ne nameće pražnjenje džepova kako biste pomogli drugima. Postoje i drugi načini za to.

U karijeri će vam mnogo pomoći vaše diplomatske veštine i čista komunikacija koju ćete, uz prisutnost Venere još jače iskoristiti. Ulivate poverenje i znate se izvući iz svakog problema, upravo zbog toga što znate postići ravnotežu. Nastavite u tom smeru i nemojte skretati sa ovog puta.

LJUBAV I PORODICA

Porodični odnosi biće ispunjeni trenucima za pamćenje. Vaga će pronalaziti sreću u svakoj sitnici i uživati u društvu najbližih. Onima, koji tek razmišljaju o zasnivanju vlasitete porodice, zvezde će biti posebno naklonjene, a neke bi mogle i prijatno iznenaditi.

Ljubav je, drage Vage, za vas ove godine posvuda pa i kako se kaže „u vazduhu“. Bićete šarmantni i ostavljaćete utisak formirane, jake ličnosti što će biti posebno privlačno. Dozvolite sebi slobodu i ako ste u partnerskim odnosima, začinite ih putovanjima ili organizovanjem nečega u čemu ćete oboje uživati. Ne bojte se otkriti neke nove strane u sebi i u partneru. Mogli biste doživeti renesansu. Pripazite ipak na period retrogradnog Merkura, jer tada trebate biti hladne glave i ne činiti ishitrene postupke. U tom trenutku suzdržite se od reakcija zbog kojih biste mogli zažaliti.

ljubav vaga
Foto: Volodymyr Melnyk / Panthermedia / Profimedia

ZDRAVLJE

Ovo je idealan period za revitalizaciju i otkrivanje novih načina brige o vlastitom umu i telu. Budite spremni otkriti nove forme terapije i prepustiti se njihovim blagodetima. Nikada nije kasno za istraživanje rekreacije kojom se ranije niste bavili. Vaša težnja blagostanju ove godine poziva vas da to i učinite i dovedete se u formu kakvu ste uvek želeli, a odgađali.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Astro