Pretraži

U 2021. GODINI ĆE BITI NIZ RETROGRADNIH PLANETA: Evo šta one donose i na šta treba obratiti pažnju

Astro
0
Photo: pixabay.com

Kako se 2020. godina bliži kraju svi se možemo složiti da je za nas predstavljala jedan veliki udar sudbina, test i avanturu kojoj se nismo nadali.

U 2020. astrolozi ističu da se dogodilo nekoliko značajnih astroloških događaja koji su doneli velike promene širom sveta. I pre nego što se godina završi očekuje nas Velika konjukcija 21. decembra koja će otvoriti novu Eru Vodolije, piše Lovesensa.

Pročitajte još:

Ni u 2021. godini nećemo ostati bez velikih planetarnih događaja – očekuje nas niz retrogradnih planeta i pomračenja na koja moramo obratiti pažnju.

Zato će i 2121. godina biti intezivna i doneće nam nekoliko važnih asroloških događaja:

1. Novo doba Vodolije

Poravnanje Jupitera i Saturna u Vodoliji naziva se Novo doba Vodolije i onosi nam progresivnu energiju. U februaru 2021. godine 7 astroloških tela biće pozicioniranoi u znaku Vodolije i tada će energija ovog vazdušnog znaka biti najdominantnija. Fokusiraćemo se na humanitarni rad, tehnološka dostignuća i opšte dobro.

2. Merkur u vazdušnim znakovima Zodijaka

Vodolija nije jedini vazdušni znak koji će uticati na našu sudbinu u 2021. godini. Očekuje nas retrograqdni Merkur u tri vazdušna znaka – Blizancima, Vagi i Vodoliji. Prvi će biti 30. januara, drugi 29. maja, a treći 27. septembra. U ovim periodima 2021. godine očekuje nas loša komunikacija, zbunjenost, demotivacija ili odustajanje. uipak, dobra stvar je osećaj zajedništva i međšusobne podrške koja nam može pomoći da prebrodimo mračne dane.3. Pomračenja u znaku Blizanca i Strelca

Sva pomračenja u 2021. godini dogodiće se na osi Blizanac/Strelac, što znači da nas očekuje kosmička drama. Mogući su neočekivan ui krajevi, raskidi, odustajanja, prekidi ugovora, ali svaki kraj sa sobom donosi nov početak.

Pomračenja nas očekuju 26. maja, 20. juna, 19. novembra i 4. decembra. Velike promene u našim mislima, dostignućima, sistemima verovanja – učiniće da otkrijemo neke nove dimenzije vlastite ličnosti i naučimo važne lekcije koje će uticati na našu budućnost.

4. Konjukcija Venere i Marsa

U leto 2021. godine, sredinom jula, očekuje nas konjukcija Venere i marsa. Strastvena energija Marsa poravnaće se sa romantičnom Venerom u vatrenom znaku lava i učiniće da sanjarite i dobijete nova krila.

Ove dve planete povezuju se na svake dve godine i započinju ciklus romantičnih veza i kreativnosti. Ova energija pratiće nas skoro mesec dana od 27. juna do 21. jula.

5, Kvadrat Uran-Saturn

Iako se većčina događaja u 2021. godini čini skladnim, kvadrata Saturna i urana donosi težak period. Saturnov boravak u znaku Vodolije ruši sve granice i donosi tešku energiju. Takođe, Uran kao planeta naglih promena nije zadovoljan u prizemnom Biku , pa su mogući sukobi i nelagodnosti tokom 14. februara, 14. juna i 24. decembra.

Stare tradicije biće testirane novim obrascima mišljenja. Neprestano ćemo preispitivati svoja uverenja i pokušavaćemo da shvatimo i prihvatimo nova. Ako uspete da prođete mirno kroz ove faze, planete će vam donseti nove mogućnosti i promene na bolje.

Iako nas očekuje nekoliko teških aspekata, astrolozi ističu a će 2021. godina biti svakkao bolja od 2020. Zato glavu gore i pripremite se za nove odluke, želje i poteru za snovima.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro