Pretraži

Tri znaka sa teškim periodom u ljubavi do 31. avgusta 2021.

Astro
0
Photo: pixabay.com

Konjukcija Urana i Meseca može prouzrokovati da neočekivane emocije isplivaju na površinu i protresu uspostavljene životne temelje. Konjukcija Sunca i Merkura može stvoriti mentalno preopterećenje koje izaziva anksioznost, stres i mogućnost pojavljivanja intenzivne patnje.

  Da, tri horoskopska znaka koja će imati teško vreme u relacijama do 31. avgusta 2021. saznaće da se nešto mnogo veće od njih iza brda valja.

  Sa svom tom kulminirajućom energijom u T-kvadratu, koja sama po sebi stvara veliku napetost, očekujte potrese u oblastima vašeg života na koje ovi aspekti utiču.

  Dobra stvar je da će se mesec brzo kretati ka Uranu, omogućavajući stvaranje iznenadnog popuštanja negativnih aspekata, a onda će oporavak moći nesmetano da započne. Ovo će zbog konjukcije Sunca i Merkura potrajati malo duže, ali vam to omogućava više vremena da uočite bolne istine vezane za trenutne situacije u vašem životu.

  Dakle, ova napetost će biti privremena, ali dovoljno intenzivna da bi mogla da promeni odreðene pravce, temelje ili odluke u vašem životu.

  Ovo su znakovi zodijaka koji će imati težak period u relacijama tokom ovog avgusta: 

  Vodolija

  Sa Saturnom u vašoj prvoj kući, možete stvoriti pogrešnu percepciju oko vašeg fizičkog izgleda što može pokrenuti razne nesigurnosti kada je reč o tome kako sebe doživljavate.

  Tokom ovog peiroda nemojte se iznenaditi ukoliko pomislite da niste dovoljno dobri ili ukoliko ste suviše strogi prema sebi.

  Pomoću Urana i Meseca u vašoj četvrtoj kući, mogu se stvoriti neočekivane emocije unutar vaše porodice, ili čak nešto što će uzdrmati temelj vašeg porodičnog života.

  Sunce i Merkur u vašoj sedmi kući, može intenzivirati komunikaciju u vašim odnosima i uzrokovati nagle potrese, pa čak i promenu emocija i osećanja.

  Ovde se izmeðu vas i ostalih ljudi u vašem životu može očekivati napeta energija, što vas može naterati da se osećate kao da morate biti mudrija osoba i preuzeti odgovornost tako što nećete izražavati odreðene stvari koje vas opterećuju.

  Saturn će vas pozvati na samokontrolu i da mudro koristite svoje reči, ali Uran vas može naterati da učinite nešto neočekivano.

  Imajte na umu da je važno da se izrazite i da ne suzbijate svoj unutrašnji glas, uz svest da uvek vidite širu sliku i dugoročne implikacije svojih reči i šta one mogu da izazovu za vas, vašu porodicu i vaše najmilije. 

  Bik

  Pošto su Uran i Mesec u vašoj prvoj kući, to može iznedriti na površinu neočekivane emocije kada je u pitanju vaša percepcija ko ste u ovom trenutku u vašem životu i ko zapravo postajete. Možete se zapitati da li ste osoba koja postajete zaista vi ili ste ona osoba koja vam je sugerisana da biste trebali biti.

  Sa Saturnom u vašoj desetoj kući, možete se osećati zaglavljenim u svojoj karijeri, gde možda nema kretanja ili je u pitanju samo vrlo sporo kretanje, a možda ćete se boriti da vidite rezultate.

  Suprotstavljeno prethodnom aspektu je Sunce i Merkur u vašoj četvrtoj kući, koji vam mogu doneti saznanje o vašoj trenutnoj životnoj situaciji ili o dinamici odnosa unutar vaše porodice, koja je možda bila skrivena od vas pre ili kojiu ste i sami poricali.

  Ovo je vreme kada će nestati ružičaste naočare i stvarnost će postati kristalno jasna, ali to vam može otkriti neke veoma teške i bolne istine o pravcima koje ste zauzimali u specifičnim oblastima svog života. Ovo vas može naterati na naglu promenu smera i zaokret kako biste tačno utvrdili gde ste tačno skrenuli sa svog životnog kursa.

  Retrospektiva i analiziranje prošlosti možebiti aktivno u ovom periodu, ali to je zamišljeno na način da vam pokaže gde možda gubite neku od svoje autentičnosti da biste je mogli povratiti. 

  Lav

  Sa Suncem i Merkurom u vašoj prvoj kući možete osetiti buđenje svog JA, sebe i svoje prave prirode i životne svrhe.

  Suprotno tome, Saturn u vašoj sedmoj kući može stvoriti osećaj ograničenja i ugnjetavanja u vašim odnosima, gde možete shvatiti da se odreðene veze u vašem životu zaista više ne podudaraju sa onim ko ste vi u stvari postali.

  Ova energija vam omogućava da se otvorite ka dubljem razumevanju sebe i vaših potreba u ovom trenutku u vašem životu, i možda ćete saznati da te potrebe niste pronašli u vašim bliskim ljudima.

  Ovo može osvetliti odreðeni aspekt tih odnosa, delove koji su možda bili skriveni od vas pre ili ste ih možda prethodno sami ignorisali.

  Uz pomoć Urana i Meseca koji su u vašoj desetoj kući, možete se naterati da se oslobodite bilo kakvih izazova u vašoj karijeri koji vas možda sprečavaju da ‘rastete’.

  Možda shvatate da osoba koju postajete nije u skladu sa odabranom karijernom stazom i/ili istaknutim odnosima u vašem životu i to vas može naterati da napravite promene u ovim oblastima.

  Slušanje vaše intuicije i praćenje uputstva može vam pomoći da vidite koje stvari treba da se revidiraju i koje stvari treba jednostavno pustiti. Izazov je prihvatiti ove istine i promene koje su neophodne u svetlu novih saznanja kako bi se ove istine implementirale u vaš život.

   Tagovi

   Komentari (0)

   Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

   Ostavite odgovor

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


   Najnovije iz Astro