Pretraži

Tri horoskopska znaka koji će se vratiti bivšim ljubavima

Astro
0
Photo: Pixabay/Takmeomeo

Želimo da se oslobodimo svakog stresa i budemo na mestu koje nam je dobro. Ovo je definitivno vrsta tranzita zbog koje želimo da se vratimo nekom koga smo nekada poznavali i voleli.Mesec u Biku nam daje ovu čudnu vrstu nade; tera nas da mislimo da možemo da rešimo stvari, a ko zna? Možda i možemo.

Sada, naravno, postoji velika razlika između razmišljanja o našim bivšim i stvarnog povratka njima… da li smo toliko ozbiljni u tome da ovo može da desi?

Tokom Meseca u Biku, osećaćemo se kao da smo na nečemu, i da treba da sledimo svoje slutnje; nešto nam govori da treba da se vratimo našim bivšima i da je ovo dobra ideja, piše Luftika.rs.

Tri horoskopska znaka koji se vraćaju bivšim ljubavima tokom Meseca u Biku do 12. oktobra 2022:

DEVICA

Nikada se niste pomirili sa raskidom sa osobom koju sada nazivate svojom bivšom, ali više od svega mrzite da ste sami. To vam ide na živce više od svega, i slučajno ste jedan od onih ljudi koji bi se zadovoljili lošom vezom zbog toga što ste sami. Vi to znate i nije vas briga šta neko drugi misli o vama.

Tokom Meseca u Biku, želećete sigurnost sa nekim; čak vas nije briga šta je izazvalo raskid, za početak, sve što znate je da ste umorni od sebe i da je osoba koja je sada bivša verovatno isto tako jadna kao i vi.

Oboje ste potrebni jedno drugom, iako su razlozi za ovu potrebu nedefinisani. Možda oboje ne možete da podnesete da budete sami, i zato ćete se ponovo spojiti tokom Meseca u Biku.

VODOLIJA

Bilo vam je mnogo zgodnije da imate partnera, a sada kada ste bez njega, sve što možete je da mislite je koliko je vaš život postao težak i koliko biste zaista voleli da se on vrati u vaš život.

Tokom Meseca u Biku, osećanje sigurnosti i udobnosti je ono što vam je na umu, a to važi dvostruko za vas, Vodolije. Istina je, nije ljubav ono što vas tera da ponovo budete zajedno sa svojim bivšim; to je udobnost.

Potrebna vam je ova osoba da radi stvari za vas, i iako to može zvučati sebično, to je ono što ste imali sa njom kada je to funkcionisalo.

Vaš bivši je neko ko vam je mnogo pružio i sada vam je potreban nazad u životu jer niste u stanju da se brinete o sebi na isti način kao oni nekada.

Nedostaju vam njihova briga i pažnja i dovoljno želite da ih pozovete i zahtevate da dođu kući. Vi ćete čekati.

RIBE

Ako želite da budete iskreni prema sebi, nikada niste želeli da raskinete i nemate pojma zašto su stvari otišle tako daleko van kontrole. Sada ste bez partnera a niste želeli da stvari idu tako.

Vaš partner, tačnije, vaš bivši, napustio vas je, i prema njima, postalo im je previše teško jer osećaju da ste na visokom nivou i jednostavno nisu dorasli zadatku.

Ipak, vi ste bili ljubav njihovih života i znate to, a za vreme Meseca u Biku, razbićete led sa njima i zamoliti ih da preispitaju celu ovu stvar ‘raskida’.

Želite dugotrajnu, posvećenu, monogamnu vezu i vi ste u tome otvoreni. Vaš bivši takođe želi ovo, ali zna da mora da prebrodi određene stvari pre nego što se vrate u vezu. Dobar deo je to što su voljni da pokušaju, pa očekujte ponovno okupljanje ovih dana.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro