Pretraži

SUNCE ULAZI U BIKA: Četiri planete će se kretati retrogradno, evo šta nam to donosi do 20. maja!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ulazak Sunca u znak Ovna prošlog meseca simbolizuje početak nove astrološke godine, ali planetarna energija počinje da se menja kada Sunce pređe u znak Bika, piše Lovesensa.

Krećemo se na Zodijačkom kolu sudbine i nismo sigurni kuda nas novi putevi vode. Ovo je period kada se u čitavom svetu događaju drastične promene.

Vladavina Bika predstavlja period sa puno novih događaja, a naročite promene dogodiće se kada na kraju perioda Bika četiri planete krenu retrogradnim hodom.

Prvi retrogradni hod događa se 24. aprila sa Plutonom. Zatim 10. maja Saturn kreće retrogradno, nakon čega sledi Venera 12. i Jupiter 14. maja.Retrogradne energije uvek su najsnažnije kada počinju i kada završavaju, tako da će ovi datumi definitivno biti dani na koje treba obratiti pažnju.

Veliki uticaj tokom vladavine Bika imaže i mlad Mesec 22. aprila. Njegova energija biće pomalo izazovna, ali nas podstiče da rasteretimo svoj um i prihvatimo nove vizije.

Ne možemo se vratiti u prošlost, možemo se samo nadati, a ovaj mlad Mesec poslaće nam inspiraciju da upravo to učinimo. Pitaćemo se – koje seme sada želim da posadim da bih dobio dobre plodove u budućnosti?

Mlad Mesec predstavlja početak mesečevog ciklusa i vreme u kojem možemo da postavimo namere. Namere koje smo postavili u ovom periodu počeće polako da se gube dok stignemo do punog Meseca, što se dešava 7. maja.

Ovo je Škorpijin pun Mesec, koji je uvek moćan i transformativan. Naša intuicija i povezanost sa Univerzumom biće snažna i možda će nam biti lakše da se uskladimo sa novom energijom.

Tokom punog Meseca u znaku Škorpije potrebno je da se osvrnemo na ono što se dešavalo u prethodnoj sezoni Škorpije. Stvari koje otkrijemo pomoži že nam da otpustimo negativnosti iz svog života.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Razmislite o onome što se dešavalo u vašem životu krajem oktobra 2019. godine, jer slične teme ili obrasci mogu se pojaviti ponovo. Učite iz ličnog iskustva.

Ovaj pun Mesec idealan je za detoksikaciju duše, tako da možete da pozdravite ovaj sjajni novi početak koji se polako oblikuje na kosmičkom nebu.

Drugi značajan datum u sezone Bika je susret Sunca i Urana koji se dešava 26. aprila.

Ovo je najvažniji dan za prihvatanje promena koje je Uran uneo u naše živote i živote ljudi širom sveta.

Uran se uselio u znak Bika 2018. godine i od ovog vremena radi na uvođenju promena na planetu Zemlji.

Dok zaključimo sezonu Bika i krenemo u sezonu Blizanca, energija zvezda cbuiće jaka i moći ćemo da dodirujemo senke koje su potrebne za našu sopstvenu duhovnu transformaciju.

Te senke su naš strah i potisnute emocije. Ove senke donose i osećaj stida koji možemo imati zbog sebe i svog života.

Izlaganje i iznošenje ove svetlosti uvek je moguće, ali pod uticajem Plejade možemo sosećati veliku podršku i vođeni smo da to učinimo.

Period Bika u 2020. godini je idealno vreme da rastemo duhovno i povežemo  se sa našim vodičima i Univerzumom.

Ako u svom životu tražite smernice i podršku, zavirite unutar svoje duše, budite smireni, a zatim tražite svemir i vaše duhovne vodiče da vam pomognu.

Zatražite da vam se otkrije sledeći korak, tražite da vam se prikaže put, tražite da vam se pruži podrška dok nastavljate da koračate u novo.

Sezona Bika donosi veliku težinu zbog prisustva retrogradnih planeta, ali usporiće mnoge stvari, dajući nam šansu da udahnemo i izborimo se sa svim preprekama.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro