Pretraži

SUNCE JE U KONJUKCIJI SA MARSOM: Vreme je da ostvarite svoje snove

Astro
0
Photo: pixabay.com

Sunce je u konjukciji sa Marsom od 2. septembra 2019. godine – a donosi nam magiju koju nismo mogli ni da zamislimo. Očekuje nas snažan izvor pokretačke energije i velike inicijative.

——————– Sponsored ——————–

Energiju koju nam ovaj aspekt daruje moramo iskoristiti na dobar način, jer njeno taloženje u telu i duši može izazvati suprotne, negativne ishode. Ako ovaj dar ne iskoristite, očekuje vas kajanje i neprijatna osećanja, ističu astrolozi, a piše Lovesensa.

Nesvesno nakupljanje energije može se izraziti u ljutnji, besu i nekontrolisano pojačanom temperamentu. Međutim, ako je iskoristite, ova vatrena energija može doneti nešto produktivno i dobro.



Kreativna priroda Sunca u konjukciji sa Marsom može se primenti na neke umetničke delatnosti ili kreativna zanimanja. Važno je da se aktivirate, pronalazite smisao u stvarima koje radite i da vas to ispunjava. Stvorite nešto novo za sebe i ostvarite ideje koje odavno imate na umu.

Vatrena energija konjukcije Sunce-Mars idealna je za pokretanje novih projekata. Najviše će uspeha imati oni koji rade sami, dok posao u timu može biti otežan zbog loše komunikacije.

U ličnim odnosima je važno da obuzdate ego, ostanete svesni i malo više obratite pažnju na to kako vas drugi ljudi vide. Izbegnite konflikte kada postoji manjak argumenata, sačuvajte harmoniju u odnosima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Očekuje vas nepredvidiv period u kojem neće biti lako i teško ćete pronalaziti pravi put. Međutim, kada postanete sigurniji u sebe i pronađete mesto na kojem želite da budete i gde najviše doprinosite, sve će funkcionisati kako treba. Iskoristite ovu energiju i pretvorite svoje snove i ciljeve u stvarnost.

Ne ulazite u sukobe i pokušajte pozitivno da utičete na ljude oko sebe. Dozvolite svojoj nesigurnoj strani da nestane i prihvatite svoju pravu prirodu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro