Pretraži

SUDBINSKE PROMENE: Ova četiri znaka će najviše biti pogođena vladavinom Vodolije

Astro
0
Photo: pixabay.com

Poslednja ovako velika konjukcija dve najveće planete Sunčevog sistema dogodila se 17. jula 1623. godine, dok su obe planete boravile u sazvežđu Raka.

O koliko velikom astrološkom događaju se radi, svedoči podatak da je upravo u to vreme otac moderne fizike Galileo Galilej došao do svojih najvećih otkrića.

Saturn ulazi u Vodoliju 17. decembra, a Jupiter 21. decembra, što će stvoriti konjukciju ove dve planete i Doba Vodolije.

OVAN

Ovnovi su slobodni i nezavisni, ali Doba Vodolije podstiče ih da stvore i ojačaju emotivne odnose i razvijaju se uz zajednicu. Pronađite ljude koji vas inspirišu i pozitivno utiču na vas – pred vama je čarobno životno putovanje.

BIK

Očekuje vas veliki uspeh, jer ste spremnid a preduzmete rizik i sledite svoje srce, uprkos zakonima logike. Izlazite iz zone komfora, što će se naročito pozitivno odraziti na vaš profesionalni život.

BLIZANCI

Očekuje vas prosvetljenje na duhovnom nivou – proširujete granice. Uspećete da pronađete unutrašnji mir i proširite vaše znanje i optimizam. Nastavite da istražujete i otkrivate nove puteve života.

RAK

Pokušajte da radite na svom samopouzdanju, emocionalnom stanju i finansijskom prosperitetu. Uprkos izazovima i unutrašnjim sukobima, otvoriće se pred vama čitav jedan svet novih mogućnosti.

LAV

Novo doba Vodolije motivisaće Lava da otkrije slobodu u ljubavi i strasno se zaljubi. Oni koji su u vezi, obnavljaju strasti i bliskost. Ako ste slobodni, otvorite um i srce i očekuju vas uzbudljivi susreti.

DEVICA

Očekuju vas novi poslovni projekti, ali i povećan nivo odgovornosti. Morate zapamtiti da sve ima svoju cenu, i ličnu i psihološku. Potražite nove načine da organizujete svoju svakodnevicu kako biste ostvarili sve što želite.

VAGA

Tokom Doba Vodolije više ćete sanjati i maštati, a najlepše promene očekuju vas na polju ljubavi. U 2021. godini bićete izuzetno snalažljivi. Ljubav će vas motivisati da ostvarite viziju svog života. Budite fokusirani i marljivi kako biste ostvarili svoje snove.

ŠKORPIJA

Doba Vodolije podstiče Škorpiju da preispita i vrati se u svoju prošlost. Vratićete se u detinjstvo, kuću, porodicu. Tražićete prekinute veze koje treba povezati. Pokušajte da ispravite svoje problemei pronađete unutrašnju smirenost i stabilnost.

STRELAC

Dobva Vodolije vas poziva da se opredelite za velike životne promene. Slušajte ljude od kojih nešto možete naučiti, povežite se sa njima i nastavite da koračate ka svom cilju.

JARAC

Izlazak Jupitera i Saturna iz kuće Jarca doneće vam olakšanje. U Doba Vodolije uštedite novac i prihvatite dobre mogućnosti koje će se pojaviti iznenada.

VODOLIJA

Očekuju vas sjajne vizije, ispunnjenje svrhe i mogućnosti. Preuzmite izazove i proširite svoju perspektivu kako biste na dobar način sačekali promene koje vam život donosi.

RIBE

Oslobađate se rana iz prošlosti i toksičnih veza. Spremni ste da radite na sebi i dajete više ljubavi svom unutrašnjem biću. Vi ste to zaslužili!

  Tagovi

  Komentari (0)

  Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  Najnovije iz Astro