Pretraži

STIŽE PUN MESEC U RIBAMA: Emocionalno oslobođenje osetiće ova tri znaka Zodijaka

Astro
0
Photo: pixabay.com

Odrzavajući se 10. septembra na 17° Riba, ovaj pun Mesec svima nudi priliku za emocionalno oslobodjenje, posebno u oblastima u kojima smo osećali pritisak da nastupimo ili ispunimo perfekcionističke standarde.

Sezona Device je u punom jeku, što znači da je vreme analiziranja, a pun Mesec je vreme jasnoće, gde je sve što je prethodno bilo u razvoju ili odvijanju došlo do kraja.Pun Mesec ce biti u konjunkciji sa Neptunom, planetom koja se povezuje sa maglom i konfuzijom – a takodje je tokom retrogradnog Merkura, što znači da treba da usporimo i da ne žurimo sa rasudjivanjem.

Uz svu izmaglicu koja okružuje septembarski pun Mesec, to je dobar podsetnik da kada nešto dolazi sa mesta poravnanja – što znači da je ukorenjeno u vašim podsvesnim osećanjima i željama – to će se osećati prirodno.

Devica poziva na analizu i preokupaciju umom i dok postoji vreme i mesto za tu energiju, ovaj pun Mesec u Ribama, umesto toga poziva na mekšu refleksiju, kreativnu vizualizaciju, piše Luftika.rs.

Vreme je da pronadjete ravnotežu izmedju svoje logične i maštovite strane pod energijom ovog punog Meseca. Za sam kraj, prihvatite ono što se bliži kraju, jer je vreme da se pripremite za nešto novo što dolazi u život.

Pun Mesec u Ribama najviše će uticati na Blizance, Strelčeve i Ribe…

BLIZANCI

Pun Mesec u Ribama donosi moć Vašoj 10. kući karijere i reputacije. Preispitivaćete svoje profesionalne ciljeve, jer nešto neće funkcionisati.

Imate velike šanse i potencijala da uspete da okrenete priču u svoju korist, ako krenete upravo sada u akciju!

STRELAC

Dovodeći vaš fokus na četvrtu kuću porodice, pun Mesec u Ribama želi da shvatite da niste imali kontrolu nad tim odakle dolazite i ko su vam roditelji.

Pritisci od roditelja u ovom periodu su naglašeni, pa se trudite Ili da popravite odnose Ili da glasno kažete svoje stavove.

RIBE

Vi ste zvezda emisije, sve je o vama drage Ribe.

Pošto ovaj pun Mesec naglašava vašu prvu kuću – ostavljate starog sebe i upoznajte novog sebe! Prihvatite promene koje dolaze.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro