Pretraži

STIŽE NAM IZUZETNO MOĆAN JANUAR: Evo šta nam donosi konjukcija Saturn-Pluton!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Konjunkcija Saturn-Pluton dogodiće se na 23. stepenu Jarca 12. januara 2020. godine.  Kao rezultat toga, januar 2020. biće neverovatno snažan period u kojem ćete posaditi seme onoga šta želite razviti daleko posle Nove godine.

——————– Sponsored ——————–

Kad se Saturn i Pluton sastanu, njihova blizina konstatira razdoblje pojačane napetosti, suzdržanosti i podele u kolektivnim događajima. Dok se društvene strukture raspadaju, postoji prostor da se izgrade nove forme i temeljni elementi, piše Atma.

Ipak, ako želimo podneti testove Saturna i Plutona, moramo se spustiti unutar sebe kako bismo istražili svoju unutrašnju senku i nesvesne komplekse, a ne se preterano fokusirati na spoljna dostignuća.

U kombinaciji, Saturn i Pluton donose ozbiljnost i potrebna suočavanja sa kulturnim i ličnim pitanjima koja više ne možemo zanemariti ili im se odupreti. Pluton pojačava kontrakciju Saturna, odvajajući ono bitno od nebitnog u smislu opstrukcije, podstičući našu svest o onome šta želimo odlučno razviti s vremenom i prostorom koji nam je dostupan.Saturn i Pluton proveli su 2019. na kraju svog ciklusa koji je počeo 1982/83. I kako su se kretali retrogradno u dometu konjunkcije, izbacili su na površinu stare obrasce kojima se treba pozabaviti, razmišljati o njima, integrisati ih ili ih raščistiti.

Kada 12. januara 2020. formiraju konjukciju na 23. stepenu Jarca, započeće novi ciklus, premeštajući naglasak na kovanje novih oblika i struktura koje podržavaju svrhu koju smo gajili.

Iskustva vezana za Saturn i Pluton nisu nimalo laka, ali katarzični intenzitet koji nas prisiljava da izdržimo pomaže u razvoju unutrašnjeg fokusa, odlučnosti i hrabrosti. Po o trajati.

Saturn i Pluton započeće svoj novi ciklus u januaru 2020. kao deo stelliuma u Jarcu koji uključuje Jupiter, kao i Sunce, Saturn, Pluton, Ceres i Merkur, svi zajedno u na 2. stepenu Jarca. U stvari, dan nakon što se Saturn i Pluton ujedine – i Saturn i Pluton formiraće konjukciju sa Suncem i započeti novi sinodske cikluse.

Januar 2020. biće neverovatno snažan period u kojem ćete posaditi seme onoga što želite razviti daleko posle Nove godine. Iskoristite januar ne samo za donošenje rezolucija za novu godinu, već za sledećih pet godina.

 

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Nakon što razjasnite svoje krajnje ambicije, možete početi postavljati prioritete gde će kratkoročni ciljevi biti najvažniji za sprovođenje i kako ih je najbolje rasporediti tokom 2020. godine.

Iako Saturn i Pluton samo 12. januara formiraju konjukciju tokom 2020, u septembru ćemo ponovno ući u još jedno pojačano razdoblje njihova uticaja. Početkom septembra Mars će postati retrogradan, a krajem septembra Saturn će se usmeriti direktno tri stepena udaljenosti od Plutona.

Kao rezultat toga, verovatno će se pojaviti brojni polarizacijski sukobi širom sveta u kojima obe strane deluju preterano obrambeno dok progone drugu stranu.

Na ličnim će nivoima biti korisno preuzeti odgovornost za istraživanje i integrisanje svoje senke – bez obzira na lične probleme koje sebi nismo želeli priznati pa ćemo biti manje skloni projektovanju na druge i stvaranju dodatnih sukoba.

Potrebno je imati saosećanje za druge koji se muče dok preuzimaju odgovornost za vlastito ponašanje i to će biti ključ za delotvorno kretanje kroz život dok traje intenzitet Saturna i Plutona u 2020. godini.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro