Pretraži

STIŽE MLADI MESEC: Odvija se u znaku Riba i utiče na emocije

Astro
0
Photo: pixabay.com

Mlad Mesec 2. marta utiče na naše emocije, podstiče nas da osećanja iznesemo u prvi plan i otvorimo srce. Imamo priliku da se povežemo sa svojim emocijama i da ih koristimo kao vodič za predstojeće promene u našim životima. Martovski mlad Mesec se odvija u vodenom znaku Riba, a ova sentimentalna energija ističe naše osetljive strane i dovodi nas u kontakt sa unutrašnjim osećanjima. Prelepo je vreme da pustimo svoje snove i maštu na volju, jer transcendentalna vibracija Riba voli da se izgubi u fantaziji i iluzijama. 

Ovan

Lako je uhvatiti korak sa našim opipljivim ciljevima, ali ovaj mlad Mesec vas podstiče da napravite neke mističnije planove za sebe, Ovnovi. Stupite u kontakt sa svojom duhovnom stranom, budite svesni svojih mana i pozitivnih strana, fokusirajte se na sadašnji trenutak. Ovaj mlad Mesec je podsetnik da je sve u životu neopipljivo međusobno povezano.

Bik

Transcendentalna energija ovog mladog Meseca ističe vašu humanitarnu stranu, dragi Bikovi. Pravo je vreme da svoju energiju pretočite u nešto važno, ambiciozno. Zauzmite stav o pitanju stvari za opštu zajednicu, izaberite razlog da počnete da volontirate neko vreme. Ako sada uradite nešto humano i nekome pomognete, život će vma biti ispunjeniji i osećaćete se osveženo.

Blizanci

Ovaj mlad Mesec cveta u sektoru karijere, tako da je dobro vreme da postavite ciljeve u vezi sa vašim poslom i pronađete put koji je u skladu sa onim što vam je u srcu. Možda ćete otkriti da se i sada osećate više inspirisano, pa iskoristite ovaj sanjivi nalet motivacije da započnete nove profesionalne projekte koji pokazuju vaše umetničke vizije.

Rak

Ovaj mlad Mesec od vas traži da ućutkate svog unutrašnjeg kritičara i oslobodite se svog unutrašnjeg sanjara, dragi Rakovi. Prihvatite ideju da je sve čemu se nadate moguće i dozvolite sebi da istražujete svoje fantazije bez ograničenja. Umesto da budete uhvaćeni u dilemama, pustite mašti na volju i vidite gde će vas odvesti. Prihvatite moć u oslobađanju vašeg uma.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Lav

Emocionalna energija ove vodene lunacije pogađa duboko vaše srce. Zato prestanite da pokušavate da potisnete svoja osećanja. Uronite u svoje emocije i dozvolite sebi da sada budete ranjivi. Suočavajući se sa svojom istinom i otkrivajući svoju dušu, možete da krenete napred autentičnije i da se bavite nekim od problema koji su vas sprečili da zablistate.

Device

Upuštate se u snažan novi početak kada su u pitanju veze. Dozvolite svojim osećanjima da vas vode i vidite gde će vas odvesti. Emocionalna i duhovna veza je važan deo romantične kompatibilnosti – umesto da komplikujete, sve proverite srcem. Tu leže pravi odgovori.

Vaga

Vaša sklonost da zakrčite svoj raspored društvenim izlascima, radnim projektima i ličnim obavezama ponekad može ostaviti vrlo malo vremena za vas. Ovaj mlad Mesec od vas traži da smislite načine da unesete malo brige o sebi u svoju svakodnevnu rutinu. Izdvojite dovoljno vremena za spavanje, duhovnost i nežnost. Ovo će poboljšati vaše opšte stanje i pomoći vam da se osećate ispunjenije.

Škorpija

Usled mladog Meseca u Ribama preplavljeni ste romantičnim fantazijama i kreativnom inspiracijom. Vreme je da počnete da se ponašate u skladu sa svojim vizijama! Očekuju vas flert i strast, pa pratite svoje srce i dozvolite svojoj razigranoj strani da donese neke odluke. Neka zabava bude prioritet.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Strelac

Ovaj mlad Mesec vama u potpunosti otvara srce, dragi Strelčevi. Zato nemojte se iznenaditi ako se osećate sentimentalnije, ranjivije i nostalgičnije nego inače. Okrećete novi list kada je u pitanju bavljenje emocionalnim problemima i prevazilaženje starih emotivnih rana. Iskoristite ovaj period kao povoljnu tačku rasta. Neka prošlost bude prošlost da biste mogli da uspostavite bliže veze sa svojim prijateljima i članovima porodice.

Jarac

Sentimentalna energija ovog mladog Meseca vam donosi priliku da se povežete sa ljudima oko sebe na emotivnijem nivou. Sjajan je trenutak da se otvorite o svojim osećanjima i porazgovarate o stvarima koje vam opterećuju srce. Ako se saosećate sa drugima, shvatićete da nikada niste sami, ma koliko stvari ponekad bile teške.

Vodolija

Doći u kontakt sa našim osećanjima nije uvek lako, ali ovaj osetljivi mlad Mesec izaziva nas da uradimo upravo to. Umesto da pokušavate da intelektualizujete stvari, učvrstite se tako što ćete se fokusirati na energiju u svom telu . Da li se osećate napeto ili opušteno? Da li osećate uzbuđenje ili anksioznost? Naučite kako da tumačite suptilne signale i senzacije u svom telu ćete ojačati vašu emocionalnu svest.

Ribe

Ovo je ekstra posebna lunacija za vas, Ribe, jer se svetleća tela usklađuju sa Jupiterom, vašim tradicionalnim planetarnim vladarom. Očekuje vas magičan nalet sreće i vaše namere mogu biti ostvarene. Vaš identitet se sada razvija, tako da ćete se možda osećati inspirisanim da krenete novim putem ili okrenete potpuno novi list. Pratite svoje srce i prihvatite promene koje se dešavaju u vama. Budite autentični!

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro