Pretraži

ŠTA NAM DONOSI ULAZAK SATURNA U ZNAK RIBA? Jedan znak će najviše osetiti njegov uticaj, sledi period životnih lekcija! 

Astro
0
Photo: pixabay.com

Prvi Saturnov povratak imamo kada krećemo u prvi razred. Tada kreću one slatke muke, ali i prvi put odgovornost i ozbiljnost. Tada na neki način možemo da vidimo kako je nečiji Saturn postavljen u natalnoj karti.I tada po prvi put učimo šta Saturn traži od nas. Kod dece koja sa lakoćom kreću i prihvataju obaveze je Saturn lepo postavljen, ali kada vidimo odbijanje, nervozu, pa i strah opet vidimo Saturna u težim aspektima.

Svakako on od nas traži da učimo kroz lekcije prihvatanja neminovnosti. U martu će Saturn napustiti znak Vodolije i preći u znak Riba. Najviše će ga osetiti ljudi koji su u znaku Ribe ili imaju podznak Ribe. Glavni zadatak za sve nas je prihvatanje, a ne opiranje. Jer je Saturn neminovnost, ono što se mora sada i odmah. On nam daje lekcije, sutuacije, pa čak i karmu koji moramo da otplatimo, tj. da je se oslobodimo. A kako nam daje?

To su situacije ili momenti koji baš moraju takvi da budu. Što se mi više nerviramo, negodujemo njegovi pritisci su jači. Niko ne traži od nas da mi ne reagujemo, ali traži prihvatanje situacije. I da se izabere put neminovnosti u kome nije lako ali se mora hodati.

U toku njegovog tranzita budite sigurni da će svako od nas imati izazovne situacije. Ribe će njegov tranzit najviše osetiti. Za neke Ribe može da bude bolno buđenje i jak zrak sunca kada im skine ružičaste naočare. Zato je mudro prihvatanje situacije najbolji način i na taj način vi plešete sa Saturnom i on počinje da radi u vašu korist!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro