Pretraži

SPREMNI SU NA SVE: Sa ova 4 horoskopska znaka nikada vam neće biti dosadno

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ali samo na trenutak, jer ćete uskoro shvatiti da ih ne možete ne voleti. Oni su pametni, strastveni i rođene su vođe, a i su uvek u akciji.

Lav

Lav ne ume da zaklopi usta i uvek govori šta mu je na umu. I to je u redu. Međutim, on može svojim samopouzdanjem povući druge u nevolje. Vrlo je sugestivan, a čak i sam Lavov izraz lica može biti bezobrazan. Zato se ne oslanjajte na njega da će zadržati kontrolu i ravnotežu u stresnim situacijama. Kad pomislite da se možete odupreti njegovoj privlačnoj, vragolastoj sili i igrati na sigurno, on će vas ponovo uvesti u svoju igru. On je neodoljiv i dominantan i transformisaće vas na svoj šefovski način.

Škorpija

Kao vodeni znak, može zadržati mirno i hladno ponašanje čak i u najgorim situacijama. Ne smete mu dozvoliti da bude pobunjenik i ponaša se neprimereno jer vas tada može dovesti u nevolju. Škorpija je kralj tame i misterije. On može uspešno da čuva tajnu, a vi ćete, s druge strane, sve razotkriti i upasti u nevolju. Škorpija je takođe izuzetno iskrena.

Rak

Rak je spreman na sve. Ako mu ubacite intrigantnu ideju u glavu, on već planira kako će sve to ispasti. On je veoma maštovit i smisliće ludi scenario i zamoliti vas da sve to prođete s njim. Uz kombinaciju njegove ćudljivosti i tvrdoglavosti, morate biti oprezni.

Strelac

Strelac je energičan i optimističan, a njegove energije za druge često ima i previše, pa ne mogu da ga prate. On vas može naterati da radite stvari koje vam nisu prijatne i zbog kojih biste mogli zažaliti. Strelac je divlje prirode i može vas dovesti u veliku nevolju. Voli da se šali, što je dobro i zabavno sve dok ga ne shvatate ozbiljno. Strelac ima takmičarski duh i s njim vam nikada neće biti dosadno.

  Tagovi

  Komentari (0)

  Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  Najnovije iz Astro