Pretraži

SPREMITE SE ZA VELIKE PROMENE: Velika konjukcija planeta će nam transformisati život

Astro
0
Photo: pixabay.com

Sledeće godine očekuje nas jedno veliko planetarno poravnanje i to će biti jedinstveno – nešto što će uticati na nas sa svih strana. Postoji razlog zašto se ta konjunkcija naziva Velika konjukcija. 2020. će biti godina velikih promena. Budite spremni.

——————– Sponsored ——————–

Astrologija nam otkriva kako planete utiču na nas na Zemlji. Ne uključuje uvek samo ljudske živote, već sve što se događa oko nas, uključujući okolinu, politiku, društvene uslove i životne cikluse.

Ovaj ciklus se odvija svakih 33-38 godina. Saturn i Pluton će biti u konjukciji na 22 stepeni znaka Jarca. To je poseban planetarni ples – ples na melodiju koja donosi promene u našim životima.

Saturn je vezan za zakon i uspostavljanje reda. Kada se približi Plutonu, donosi promene u našim društveno-političkim sistemima. Ispada da je vreme za revolucije – promene.

Prema Morisu Fernandezu, ovaj ciklus se odvija svakih 33-38 godina. On varira zbog vrlo eliptičnog oblika Plutonove orbite. To dovodi do raspodele moći na takav način da se naši procesi donošenja odluka menjaju.

Možemo prosuđivati ​​stvari gledajući veću sliku. Mi ne moramo da budemo zaglavljeni u petlji donošenja odluka vezanih za nas same. Možemo da razumemo kako naše odluke mogu da imaju značajan uticaj na širi svet.

Na duhovnom kraju, ciklus je vezan za odlučivanje kako najbolje iskoristiti naše resurse. To je test moralnosti – test kako možemo koristiti moć na specifičan način. Upravljanje duhovnom stranom bitno je za to vreme.Kako će Saturn i Pluton uticati na nas?

Pogledajmo sada istoriju i izvucimo lekcije. Gledajući unazad konjunkcija se dogodila u oktobru 1914. godine, u vreme Prvog svetskog rata – to je bio trenutak u kojem je došlo do promene vlasti. Raspušteno je Otomansko carstvo, Austro-Ugarsko carstvo i Ruska monarhija.

Od 1921. do 1923. Saturn je činio kvadrat s Plutonom – doneo je totalitarizam i fašizam u Evropu. Godine 1939-1941, za vreme kvadrata Saturna i Plutona, izbio je Drugi svetski rat.

Godine 1947. došlo je do konjukcije Saturna i Plutona, a Pakistan i Indija su stekli nezavisnost. Dinamika moći se menja.

  1. godinu je obeležio je ciklus koji je doneo veliku depresiju i rezultirao najvišom stopom nezaposlenosti u SAD-u. Hladni rat je takođe eskalirao. U januaru 1983, vulkan Kilauea je eruptirao i još uvek je aktivan.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Šta nas čeka u budućnosti

  1. januara 2020. Saturn će biti u konjukciji s Plutonom na 22 stepeni znaka Jarca. To će prouzrokovati promenu dinamike moći koja će se osećati još dve godine. Već i ove godine ćete to moći da osetite.

Doći će i do nekih promena u geopolitičkom scenariju oko nas. Osim toga, okolina je glavni aspekt u našem životu. Angularni aspekti kroz koje će Pluton i Saturn prolaziti označavaju fokus na uticaje na okolinu– vulkan ili zemljotres treba potražiti.

Kasnije, Mars u Ovnu će biti retrogradan i činiće kvadrat konjukciji Saturna i Plutona. Politički konflikti će se pojačati. Od pojedinačnih pobunjenika može doći do kolektivnih pobuna na globalnom nivou. Separatističko raspoloženje u SAD će se pojačati.

Ne oduprite se promeni. Ona će se dogoditi bez obzira želite li to ili ne. 2020. biće godina velikih promena. Budite spremni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro